Четвер, 28.03.2024, 14:05:03

 
Меню сторінки
 
Анонси подій
 
Нові світлини

 
Важливі події

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

 
Календар новин
«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
 
Архів новин
Головна » 2012 » Квітень » 04
4 квітня 2012 р. у приміщенні Регіонального туристично-інформаційного центру (м. Івано-Франківськ) з ініціативи головного управління з питань туризму, євроінтеграції, зовнішніх зв’язків та інвестицій облдержадміністрації за участю відділу туризму виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради відбулася нарада з акредитованими екскурсоводами міста.
Результатом зустрічі стала домовленість про проведення, починаючи з 06 травня 2012 року, щонедільних безкоштовних екскурсій Івано-Франківськом для мешканців і гостей краю. Захід приурочений до святкування містом 350-річчя від дня заснування і спрямований на активізацію розвитку внутрішнього туризму, популяризацію обласного центру серед українських та іноземних громадян.
Екскурсії розпочинатимуться о 12.00 год. біля Ратуші.
Переглядів: 502 | Долучив: Dnister | Дата: 04.04.2012

Кожних вихідних для відпочиваючих та гостей курорту відомі народні майстри України проводитимуть майстер – класи з вишивки, ткацтва, різьбярства, гончарства, ковальства. А для любителів поспівати та потанцювати організовуватимуться майстер – класи з народного танцю та української народної пісні.
Так вже 8 квітня, у Вербну неділю, на гостей і туристів із усієї України та з-за кордону чекатимуть майстри-писанкарі, які відкриють для секрети розпису гуцульських писанок, хореографи, які навчать галицьких веснянок і гаївок, ознайомлять із великодніми обрядами та звичаями, іграми та забавами.
Тож чекаємо всіх бажаючих у Вербну неділю, 8 березня, о 13.00 годині на центральному буковельському майдані, що знаходиться біля кафе «Бугіль», на народну передвеликодню етнозабаву «Не я б’ю – шутка б’є: віднин ... Читати далі »
Переглядів: 560 | Долучив: Dnister | Дата: 04.04.2012

Відгук на статтю «Анна Попович — жива повстанська легенда» Iвана Кметюка
Прочитав статтю, гарно написано, але, очевидно, автор користувався лише спогадами самої героїні і не має повної інформації про події тих часів. Пишу тому, що деякі епізоди виходять трохи спотворені, а це кидає тінь на чесне ім’я окремих учасників тих подій. Колись, якщо буде відкрито архіви КДБ, можливо, про це буде написано всю правду, та в 90-ті роки цю кримінальну справу забрали до Києва, де вона й по нинішній день. Звідти час від часу на сторінках газет з’являлись статті, котрі паплюжать учасників тих подій.
Тому хочу сказати, що жодного зрадника в оточенні «Грома» не було, тобто ніхто з учасників тих подій не «здав» ні одного зі своїх побратимів. Були муки, катування, кожен, хто потрапляв за тюремні мури, проходив ц ... Читати далі »
Переглядів: 847 | Долучив: Dnister | Дата: 04.04.2012










Пошук на сторінці
Статистика

Locations of visitors to this page
 
Кнопка сторінки

Івано-Франківська обласна організація НСКУ

 


Наші друзі







Відлуння віків Вишивка Оксани Чемеринської
 
©2010 - 24. 
Ідея, автор, збір і систематизація матеріалів - 
Почесний краєзнавець
України 
Андрій Чемеринський. 


Матеріали авторів розміщені виключно для популяризації та зацікавлення історією рідного краю. 
Висловлюємо подяку авторам за їхню нелегку працю! 
Через технічні можливості сторінки ми не можемо подати посилання (гіперлінк), проте вкажемо прізвище автора (або ресурс походження). 
Нашим завданням є збір масиву інформації з різних джерел - щоб зацікавлені особи мали можливість з нею працювати. Ряд інтернет - сторінок з часом втрачають свої попередні публікації, ми старатимемося їх зберегти на цьому ресурсі. 

Подання власних дописів та досліджень для розміщення на сторінці вітається.

Спілка та веб - сторінка не є власником авторських матеріалів, тільки популяризує їх для загальної обізнаності.

Офіційна позиція Спілки може бути відмінною від думки поданої в авторських матеріалах. 

Copyright MyCorp © 2024