Четвер, 28.03.2024, 12:06:41

 
Меню сторінки
 
Анонси подій
 
Нові світлини

 
Важливі події

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

 
Календар новин
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
 
Архів новин
Головна » 2013 » Червень » 04
Минулої п'ятниці громадська ініціатива "Збережемо старий Івано-Франківськ" організувала прибирання території колишнього музею родини Гриневичів на вулиці Василіянок, 52. Старовинна 200-літня будівля перебуває в аварійному стані і потребує ремонту та реставрації. 
Поки архітектори та спеціалісти відділу захисту культурної спадщини обговорювали перспективи збереження будиночку, активісти громадської ініціативи косили бур'яни та обрізали чагарники, які цілком затулили вигляд на старовинну кам'яницю з боку вулиці. На ґанку кам'яниці поселилися бомжі, а всередині облаштували собі притулок наркомани, тож довелося прибирати музей ще й від різноманітного мотлоху, шприців та маковиння. "Ми раніше постійно тут прибирали та підстригали дерева, але останнім часом це зроби ... Читати далі »
Переглядів: 517 | Долучив: Dnister | Дата: 04.06.2013

Дехто думає, що поняття «бренд» і «тренд» стосуються лише бізнесу і реклами. Насправді застосування для них можна знайти і в такій, на перший погляд, далекій від бізнесу царині життя як Церква.
Є, скажімо, великі і пишні храми, куди не спішать паломники. А є невеличкі церковки, до яких йдуть на прощу й відпуст сотні тисяч вірян паломників.
Це значить, що у цих церковках знаходяться так звані «тронні місця» визнаних святинь християнського світу. Зокрема, чудотворних образів. Саме вони стають «трендами» того світу, в якому звикли жити воцерковлені люди й ті, хто вірить у чудодійну помічну силу святинь. Володіти таким «трендом» не лише почесно, але й прибутково. Що вже й казати про те, що подібні святині є національними надбаннями, означниками-оберегам ... Читати далі »
Переглядів: 1745 | Долучив: Dnister | Дата: 04.06.2013










Пошук на сторінці
Статистика

Locations of visitors to this page
 
Кнопка сторінки

Івано-Франківська обласна організація НСКУ

 


Наші друзі







Відлуння віків Вишивка Оксани Чемеринської
 
©2010 - 24. 
Ідея, автор, збір і систематизація матеріалів - 
Почесний краєзнавець
України 
Андрій Чемеринський. 


Матеріали авторів розміщені виключно для популяризації та зацікавлення історією рідного краю. 
Висловлюємо подяку авторам за їхню нелегку працю! 
Через технічні можливості сторінки ми не можемо подати посилання (гіперлінк), проте вкажемо прізвище автора (або ресурс походження). 
Нашим завданням є збір масиву інформації з різних джерел - щоб зацікавлені особи мали можливість з нею працювати. Ряд інтернет - сторінок з часом втрачають свої попередні публікації, ми старатимемося їх зберегти на цьому ресурсі. 

Подання власних дописів та досліджень для розміщення на сторінці вітається.

Спілка та веб - сторінка не є власником авторських матеріалів, тільки популяризує їх для загальної обізнаності.

Офіційна позиція Спілки може бути відмінною від думки поданої в авторських матеріалах. 

Copyright MyCorp © 2024