П`ятниця, 29.03.2024, 10:37:54

 
Меню сторінки
 
Анонси подій
 
Нові світлини

 
Важливі події

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

 
Календар новин
«  Серпень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
 
Архів новин
Головна » 2013 » Серпень » 15
До 105 річниці від дня народження художника, педагога, графіка, монументаліста Михайла Йосиповича Зорія в бібліотеці філії №6 (вул. Вовчинецька, 188) організована виставка–вернісаж «Мистецтво – вічне, життя – коротке». Цей древньогрецький афоризм любив часто повторювати сам художник.
На долю М. Зорія випали тяжкі життєві випробування в роки Першої й Другої світової воєн. В роки більшовицької влади сім років провів у засланні, у таборах для політичних в’язнів. Особливе місце в творчій спадщині митця займає широко відомий пам’ятник Д. Січинському в Меморіальному сквері міста Івано-Франківська. Читачі мають змогу переглянути репродукції картин самого художника, познайомитись з його біографією.
Переглядів: 485 | Долучив: Dnister | Дата: 15.08.2013

В Народному домі м. Галича відбулося відкриття фотовиставки «Храми землі Галицької», організованої працівниками закладів культури району. Захід проходив за участю представників влади, духовенства, молоді та громадськості.
Фотовиставка відображає церкви Галицького району та популяризує найцінніших пам’ятки галицької сакральної архітектури. В експозиції фотографії представлено за темами:  «Сучасні храми», «Храми, побудовані  за період Незалежності України», «Зруйновані святині».
Після перегляду фотовиставки своїми враженнями з присутніми поділився декан Галицького деканату УГКЦ отець-мітрат Василь Завірач: «За допомогою фотографій ми за кілька хвилин здійснили паломництво храмами нашого району. Я хочу побажати всім галичанам , щоб Ви так полюбили наш ... Читати далі »
Переглядів: 495 | Долучив: Dnister | Дата: 15.08.2013










Пошук на сторінці
Статистика

Locations of visitors to this page
 
Кнопка сторінки

Івано-Франківська обласна організація НСКУ

 


Наші друзі







Відлуння віків Вишивка Оксани Чемеринської
 
©2010 - 24. 
Ідея, автор, збір і систематизація матеріалів - 
Почесний краєзнавець
України 
Андрій Чемеринський. 


Матеріали авторів розміщені виключно для популяризації та зацікавлення історією рідного краю. 
Висловлюємо подяку авторам за їхню нелегку працю! 
Через технічні можливості сторінки ми не можемо подати посилання (гіперлінк), проте вкажемо прізвище автора (або ресурс походження). 
Нашим завданням є збір масиву інформації з різних джерел - щоб зацікавлені особи мали можливість з нею працювати. Ряд інтернет - сторінок з часом втрачають свої попередні публікації, ми старатимемося їх зберегти на цьому ресурсі. 

Подання власних дописів та досліджень для розміщення на сторінці вітається.

Спілка та веб - сторінка не є власником авторських матеріалів, тільки популяризує їх для загальної обізнаності.

Офіційна позиція Спілки може бути відмінною від думки поданої в авторських матеріалах. 

Copyright MyCorp © 2024