П`ятниця, 19.04.2024, 08:16:32

 
Меню сторінки
 
Анонси подій
 
Нові світлини

 
Важливі події

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

 
Календар новин
«  Серпень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
 
Архів новин
Головна » 2021 » Серпень » 18

Андрій Шутяк звернувся до пана Томаса з Німеччини за допомогою.
Про це на Facebook-сторінці написав Андрій Шутяк, інформують "Вікна".

"Получив листа від пана Томаса з Німеччини. Даю переклад (перекладав Google)...

Привіт Андрію,

Щиро дякую за фотографії.  ... Читати далі »

Переглядів: 158 | Долучив: Dnister | Дата: 18.08.2021

В Івано-Франківську відбулося перше засідання наглядової ради проєкту «Об’єднані спадщиною: збереження історичного спадку фортеці Пнів в Україні та фортеці Ардуд в Румунії з метою розвитку туризму», який здійснюють за співфінансування ЄС у рамках Спільної операційної програми Європейського інструменту сусідства Румунія–Україна 2014-2020.

Як зазначила спікер заходу голова ГО «Туристична асоціація Івано-Франківщини (ТАІФ)» Оксана Федорович, проєкт стартував ще торік у грудні, але з огляду на відомі причини почав працювати з липня 2021-го і триватиме до жовтня 2022 р. Його бюджет сягає майже пів мільйона євро (понад 16,6 млн грн), а суто грантова частина становить майже 444,2 тис. євро. ... Читати далі »

Переглядів: 136 | Долучив: Dnister | Дата: 18.08.2021

В обласному центрі на вулиці Степана Ленкавського – у дворі церкви Найсвятішого Серця Христа Чоловіколюбця і блаженних священномучеників єпископів Івано-Франківських Григорія Хомишина, Симеона Лукача та Івана Слезюка УГКЦ – відкрили й освятили перший на Прикарпатті пам’ятник духовному будівничому краю й міста, блаженному священномученикові Григорію Хомишину, єпископу-ординарію Станиславівському (1867 – 1945). Автор погруддя – уродженець села Стрільчого на Городенківщині і викладач ПНУ ім. В. Стефаника скульптор Володимир Кіндрачук, відомий як творець стели пам’яті Героя Небесної Сотні Романа Гурика на території цього вишу, пам’ятника владиці Софронові Дмитерку в Погінському василіянському монастирі УГКЦ на Тисмениччині та інших сакральних робіт.

... Читати далі »

Переглядів: 156 | Долучив: Dnister | Дата: 18.08.2021

Жителі обласного центру Прикарпаття матимуть змогу бути свідками того, як напівзруйнований, але такий гарний і цінний нашаруваннями різних історичних періодів життя міста, архітектурний ансамбль палацу Потоцьких перетворюватиметься на сучасний креативний багатофункціональний простір. Про це йшлося на пресконференції, на якій директор комунального підприємства «Простір інноваційних креацій «Палац» Володимир Гайдар представив громадськості концепцію ревіталізації (відновлення) та розвитку палацового комплексу.

За проєктом, кожна із семи будівель палацу матиме своє призначення: передбачено конгрес-центр, музейно-виставковий центр, який намагаються зробити унікальним і максимально живим – з віртуальним, інтерактивним ... Читати далі »

Переглядів: 143 | Долучив: Dnister | Дата: 18.08.2021










Пошук на сторінці
Статистика

Locations of visitors to this page
 
Кнопка сторінки

Івано-Франківська обласна організація НСКУ

 


Наші друзі







Відлуння віків Вишивка Оксани Чемеринської
 
©2010 - 24. 
Ідея, автор, збір і систематизація матеріалів - 
Почесний краєзнавець
України 
Андрій Чемеринський. 


Матеріали авторів розміщені виключно для популяризації та зацікавлення історією рідного краю. 
Висловлюємо подяку авторам за їхню нелегку працю! 
Через технічні можливості сторінки ми не можемо подати посилання (гіперлінк), проте вкажемо прізвище автора (або ресурс походження). 
Нашим завданням є збір масиву інформації з різних джерел - щоб зацікавлені особи мали можливість з нею працювати. Ряд інтернет - сторінок з часом втрачають свої попередні публікації, ми старатимемося їх зберегти на цьому ресурсі. 

Подання власних дописів та досліджень для розміщення на сторінці вітається.

Спілка та веб - сторінка не є власником авторських матеріалів, тільки популяризує їх для загальної обізнаності.

Офіційна позиція Спілки може бути відмінною від думки поданої в авторських матеріалах. 

Copyright MyCorp © 2024