Четвер, 28.03.2024, 19:37:46

 
Меню сторінки
 
Анонси подій
 
Нові світлини

 
Важливі події

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

 
Календар новин
 
Архів новин
Головна » 2017 » Грудень » 9 » Франківські студенти влаштували екскурсію романтичним Івано-Франківськом
21:58:17
Франківські студенти влаштували екскурсію романтичним Івано-Франківськом

В рамках вивчення дисципліни «Організація екскурсійної діяльності» студенти групи Т-31 факультету туризму здійснили екскурсію «Романтичний Івано-Франківськ». Метою заходу було узагальнення знань з вказаної дисципліни, а також їх застосування на практиці, так як проведення екскурсій є одним з напрямів подальшої діяльності студентів спеціальності «Туризмознавство».

Оглядова 3-ьох годинна пішохідна екскурсія «Романтичний Івано-Франківськ» проводилася під керівництвом кандидата педагогічних наук, доцента Галини Гуменюк. Розпочався маршрут з міського парку відпочинку і культури імені Тараса Шевченка біля пам’ятника, присвяченому українському поетові. На першій екскурсійній зупинці студентка групи Т-31 Світлана Чернявська вступним словом коротко розповіла про парковий комплекс, а також діяльність Кобзаря. Далі учасники оглянули такі об’єкти, як Камінь кохання та Лебедине озеро. Про Острів кохання – наступну зупинку екскурсійного маршруту – розповіла студентка Маргарита Гєга, повідомила прес-служба ПНУ.

Далі були Музей кованих скульптур під відкритим небом (Алея «Позитив»), який представив студент Іван Рудницький, Львівська майстерня шоколаду, про смаколики якої розповіла Соломія Волочій. Не менш цікавими для туристів місцями є Пасаж Гартенбергів, цетральна вулиця міста – Стометрівка. Тут екскурсію для учасників групи провели Діана Магмет, Андрій Діденко, Аліна Заруцька та Юлія Карач.

У «серці» Станиславова – на Площі ринок – студенти Вікторія Пукшин, Євгенія Заруба, Іван Петришин та Лілія Іванова Лілія розповіли цікаві історичні факти про місто, а також культурне життя його мешканців.

Побували учасники екскурсії і на майдані Шептицького, де студенти Людмила Мотовилець, Назар Остафійчук та Дарина Шульдайс розповіли про пам’ятники, які там розташовані. А завершився маршрут на площі біля Галереї “Бастіон”. Студент Станіслав Дейчаківський провів підсумок цікавої та пізнавальної екскурсії “Романтичний Івано-Франківськ”, а також кожен із учасників поділився своїми враженнями.


Переглядів: 304 | Додав: Dnister









Пошук на сторінці
Статистика

Locations of visitors to this page
 
Кнопка сторінки

Івано-Франківська обласна організація НСКУ

 


Наші друзі







Відлуння віків Вишивка Оксани Чемеринської
 
©2010 - 24. 
Ідея, автор, збір і систематизація матеріалів - 
Почесний краєзнавець
України 
Андрій Чемеринський. 


Матеріали авторів розміщені виключно для популяризації та зацікавлення історією рідного краю. 
Висловлюємо подяку авторам за їхню нелегку працю! 
Через технічні можливості сторінки ми не можемо подати посилання (гіперлінк), проте вкажемо прізвище автора (або ресурс походження). 
Нашим завданням є збір масиву інформації з різних джерел - щоб зацікавлені особи мали можливість з нею працювати. Ряд інтернет - сторінок з часом втрачають свої попередні публікації, ми старатимемося їх зберегти на цьому ресурсі. 

Подання власних дописів та досліджень для розміщення на сторінці вітається.

Спілка та веб - сторінка не є власником авторських матеріалів, тільки популяризує їх для загальної обізнаності.

Офіційна позиція Спілки може бути відмінною від думки поданої в авторських матеріалах. 

Copyright MyCorp © 2024