П`ятниця, 26.04.2024, 01:22:39

 
Меню сторінки
 
Анонси подій
 
Нові світлини

 
Важливі події

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

 
Календар новин
 
Архів новин
Головна » 2019 » Липень » 16 » Науковці ПНУ стали лауреатами Премії імені академіка Петра Тронька
16:05:26
Науковці ПНУ стали лауреатами Премії імені академіка Петра Тронька
Днями в Національній спілці краєзнавців України відбулося урочисте вручення Премії імені академіка Петра Тронька Національної спілки краєзнавців України 2019 року.
Захід приурочили 104-річчю від дня народження академіка Петра Тимофійовича Тронька (1915-2011), голови Національної спілки краєзнавців у 1990-2011 рр.. Про це йдеться на сайті НСКУ.
Відрадно зазначити, що цьогорічними лауреатами премії, за поданням обласних організацій та відповідно до рішення президії Національної спілки краєзнавців України, стали, зокрема, науковці Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, а саме:
Володимир Великочий, вчений, краєзнавець, декан факультету туризму Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, доктор історичних наук, професор, почесний краєзнавець України, член правління Національної спілки краєзнавців України та правління Івано-Франківської обласної організації НСКУ за внесок у музейну та пам’яткоохоронну справу: діяльність у сфері збирання, збереження та охорони історико-культурної спадщини України;
Ганна Карась – професор кафедри методики музичного виховання та диригування Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, доктор мистецтвознавства, кандидат педагогічних наук, доктор філософії, член правління Івано-Франківської обласної організації НСКУ, заслужений працівник культури України, почесний краєзнавець України, голова міської організації Українського товариства охорони пам’яток історії та культури (2000–2006 рр.).

Переглядів: 258 | Додав: Dnister









Пошук на сторінці
Статистика

Locations of visitors to this page
 
Кнопка сторінки

Івано-Франківська обласна організація НСКУ

 


Наші друзі







Відлуння віків Вишивка Оксани Чемеринської
 
©2010 - 24. 
Ідея, автор, збір і систематизація матеріалів - 
Почесний краєзнавець
України 
Андрій Чемеринський. 


Матеріали авторів розміщені виключно для популяризації та зацікавлення історією рідного краю. 
Висловлюємо подяку авторам за їхню нелегку працю! 
Через технічні можливості сторінки ми не можемо подати посилання (гіперлінк), проте вкажемо прізвище автора (або ресурс походження). 
Нашим завданням є збір масиву інформації з різних джерел - щоб зацікавлені особи мали можливість з нею працювати. Ряд інтернет - сторінок з часом втрачають свої попередні публікації, ми старатимемося їх зберегти на цьому ресурсі. 

Подання власних дописів та досліджень для розміщення на сторінці вітається.

Спілка та веб - сторінка не є власником авторських матеріалів, тільки популяризує їх для загальної обізнаності.

Офіційна позиція Спілки може бути відмінною від думки поданої в авторських матеріалах. 

Copyright MyCorp © 2024