П`ятниця, 19.04.2024, 05:51:53

 
Меню сторінки
 
Анонси подій
 
Нові світлини

 
Важливі події

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

 
Календар новин
«  Липень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
 
Архів новин
Головна » 2017 » Липень » 24 » Палац Потоцьких у Івано-Франківську може отримати нове життя
13:29:52
Палац Потоцьких у Івано-Франківську може отримати нове життя

Для Станіславського комплексу Палацу Потоцьких розробляють стратегію розвитку Палацу на 10 років. Десятки мільйонів гривень на освітні, бізнесові та мистецькі ініціативи планують залучити від приватних інвесторів.
Про це у спільноті "Франківськ Який Треба Берегти" пише Юрій Козакевич.

Загалом в розвиток комплексу Станіславського Палацу Потоцьких за найближчі 10 років вкладуть 500 млн грн. На території у 5 Га створять кілька кластерів: конференц-експозиційний та художній, освітній та інноваційний, виставковий та діловий, ландшафтний та еко-рекреаційний, спортивний та лісопарк.

При цьому на території комплексу Станіславського Палацу Потоцьких планують розмістити музей науки, освітні центри, арт-резиденцію, дитячі зони, виставковий центр світового рівня, бізнес-кампус, конференц-центр та інше. Зелена зона комплексу Станіславського Палацу Потоцьких буде повністю збережена, навіть збільшиться. Житлової забудівлі не планується.

Кошти на все це надійдуть не тільки з міського і обласного бюджетів. Необхідне фінансування планується зібрати через державно-приватне партнерство методом бізнес-кейсів. Такий принцип передбачає, що інвестор вкладає у проект свої гроші та/або інші активи, а державне підприємство – власне, право на освоєння території. Надалі інвестор отримає можливість управляти новоствореним об'єктом на довгий термін на взаємовигідних умовах.

Весь отриманий від діяльності Станіславського Палацу Потоцьких чистий прибуток направлятиметься виключно на розвиток комплексу: інфраструктуру, ремонти, благоустрій території, догляд за лісопарковою зоною.

Автори Концепції розвитку комплексу Станіславського Палацу Потоцьких – експерти в сфері управлінського консалтингу, урбаністи, архітектори, бізнесмени, науковці, представники влади, бізнесу та громади.


Переглядів: 321 | Додав: Dnister









Пошук на сторінці
Статистика

Locations of visitors to this page
 
Кнопка сторінки

Івано-Франківська обласна організація НСКУ

 


Наші друзі







Відлуння віків Вишивка Оксани Чемеринської
 
©2010 - 24. 
Ідея, автор, збір і систематизація матеріалів - 
Почесний краєзнавець
України 
Андрій Чемеринський. 


Матеріали авторів розміщені виключно для популяризації та зацікавлення історією рідного краю. 
Висловлюємо подяку авторам за їхню нелегку працю! 
Через технічні можливості сторінки ми не можемо подати посилання (гіперлінк), проте вкажемо прізвище автора (або ресурс походження). 
Нашим завданням є збір масиву інформації з різних джерел - щоб зацікавлені особи мали можливість з нею працювати. Ряд інтернет - сторінок з часом втрачають свої попередні публікації, ми старатимемося їх зберегти на цьому ресурсі. 

Подання власних дописів та досліджень для розміщення на сторінці вітається.

Спілка та веб - сторінка не є власником авторських матеріалів, тільки популяризує їх для загальної обізнаності.

Офіційна позиція Спілки може бути відмінною від думки поданої в авторських матеріалах. 

Copyright MyCorp © 2024