П`ятниця, 29.03.2024, 11:37:13

 
Меню сторінки
 
Анонси подій
 
Нові світлини

 
Важливі події

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

 
Календар новин
«  Серпень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
 
Архів новин
Головна » 2020 » Серпень » 6 » У Делятинській ОТГ створять туристичний центр з функціоналом 3D-графіки
21:15:35
У Делятинській ОТГ створять туристичний центр з функціоналом 3D-графіки

Делятинська територіальна громада виграла ще один проєкт на конкурсі ініціатив місцевих карпатських громад зі створення сучасного туристично-інформаційного центру.

На його реалізацію виділять 620 тисяч гривень: 370 тис. грн з місцевого бюджету та 250 тис. грн з обласного, розповів представник громади Назарій Верстюк, інформують у пресслужбі Агенції розвитку ОТГ Прикарпаття.

У рамках проєкту у Делятині створять туристично-інформаційний центр та розроблять для підприємства офіційний вебсайт. До того, в ОТГ оцифрують 25 об’єктів історико-культурної та природньої спадщини, а вже за допомогою 3D-технологій розроблять віртуальний тур.

"За допомогою 3D-туру зможемо продемонструвати туристу всі наші визначні місця. Плануємо для цього закупити 20 окулярів марки Oculus Go та забезпечити їх переглядом екскурсійного відео - 360 градусів вздовж всіє території громади. Для туристично-інформаційного центру розробимо сучасний вебсайт, через який рекламуватимемо туристичний потенціал та історичну спадщину Делятинщини. За допомогою електронного ресурсу туристи також зможуть забронювати номер у готелі або замовити екскурсію громадою. Активна промоційна робота здійснюватиметься й через соціальні медіа», - сказав координатор проекту.

Реалізовувати проект громаді допомагатимуть фахівці Агенції розвитку ОТГ Прикарпаття. Виконавчий директор інституції Ігор Мельничук зазначив, що розвиток туризму нині вимагає використання більш сучасних технологій.

«Делятинська ОТГ має високий потенціал для розвитку туризму. Нині працюємо над створенням нових інструментів, котрі допоможуть залучити іноземних туристів», - сказав експерт.


Переглядів: 166 | Додав: Dnister









Пошук на сторінці
Статистика

Locations of visitors to this page
 
Кнопка сторінки

Івано-Франківська обласна організація НСКУ

 


Наші друзі







Відлуння віків Вишивка Оксани Чемеринської
 
©2010 - 24. 
Ідея, автор, збір і систематизація матеріалів - 
Почесний краєзнавець
України 
Андрій Чемеринський. 


Матеріали авторів розміщені виключно для популяризації та зацікавлення історією рідного краю. 
Висловлюємо подяку авторам за їхню нелегку працю! 
Через технічні можливості сторінки ми не можемо подати посилання (гіперлінк), проте вкажемо прізвище автора (або ресурс походження). 
Нашим завданням є збір масиву інформації з різних джерел - щоб зацікавлені особи мали можливість з нею працювати. Ряд інтернет - сторінок з часом втрачають свої попередні публікації, ми старатимемося їх зберегти на цьому ресурсі. 

Подання власних дописів та досліджень для розміщення на сторінці вітається.

Спілка та веб - сторінка не є власником авторських матеріалів, тільки популяризує їх для загальної обізнаності.

Офіційна позиція Спілки може бути відмінною від думки поданої в авторських матеріалах. 

Copyright MyCorp © 2024