Субота, 20.04.2024, 04:43:01

 
Меню сторінки
 
Анонси подій
 
Нові світлини

 
Важливі події

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

 
Календар новин
«  Грудень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Архів новин
Головна » 2021 » Грудень » 7 » У тендері з реставрації калуської Ратуші взяли участь дві компанії
17:39:34
У тендері з реставрації калуської Ратуші взяли участь дві компанії

Нагадаємо, що 16 листопада в електронній системі державних закупівель Прозоро управління будівництва та розвитку інфраструктури Калуської міської ради оголосило тендер на об’єкт "Реставрація та часткове відтворення пам'ятки архітектури місцевого значення "Ратуші" (охоронний №590 початок ХХст.) з добудовою адміністративного корпусу на вул. Костельній, 5 в м. Калуш Івано-Франківської області".

Бюджет закупівлі попередньо склав понад 72,6 млн гривень, інформують "Вікна".

У аукціоні, який відбувся 3 грудня, взяли участь дві компанії, які зареєстровані в колишньому Тисменицькому районі (зараз — Івано-Франківському). А саме: ТОВ "Цеммікс Україна" з пропозицією 71,4 млн гривень і ТОВ "Планетабуд" — 69,890 млн гривень. Таким чином, переможцем тендеру стало ТОВ "Планетабуд". Станом на 7 грудня документи цієї компанії ще розглядає кваліфікаційна комісія управління будівництва і розвитку інфраструктури.

ТОВ "Планетабуд" зареєстроване в селі Ямницф. Підприємство засноване у липні 2017 року, його статутний капітал становить 1000 гривень. Керівником, засновником і єдиним бенефіціарним власником ТОВ "Планетабуд" є Петро Круль. Основний вид діяльності — будівництво житлових і нежитлових будівель. За даними clarity-project.info, в активі ТОВ "Планетабуд" — 168 договорів на виконання робіт за бюджетні кошти на загальну суму майже 176 млн гривень.

Договір на реставрацію Ратуші може стати найдорожчим для цього підприємства. Зараз таким є договір на реконструкцію навчально-виробничих майстерень під спальний корпус Івано-Франківського академічного ліцею-інтернату Івано-Франківської обласної ради, який був укладений у 2020 році на 29,2 млн гривень. До речі, ТОВ "Планетабуд" поки що не має договорів на виконання робіт коштом бюджету в Калуші.

ТОВ "Цеммікс Україна" зареєстроване у селі Братківцях на початку 2014 року зі статутним капіталом 50 тис. гривень. Основним видом діяльності є виготовлення виробів із бетону для будівництва. У активі цього підприємства — всього один договір на виконання робіт коштом бюджету — з КП "Водотеплосервіс" Калуської міської ради на суму близько 100 тис. гривень. Йшлося про ремонт мереж протипожежного водопостачання Калуша, який було укладено в липні 2019 року.

За проєктом договору, термін виконання робіт з відновлення Ратуші з добудовою — 30 грудня 2022 року. За графіком фінансування на цей рік є 60 тис. гривень. А основну суму коштів міська влада розраховує отримати з державного бюджету наступного року.

Нагадаємо, робота зі створення проєкту реставрації Ратуші тривала близько двох років. Договір на передпроєктні роботи було укладено в серпні 2019 року із ТОВ «Зелемінь» зі Львова на суму понад 576 тис. гривень. Проєктанти провели значний обсяг наукових досліджень та запропонували три ескізні проєкти, з яких робоча група обрала один. Уже в березні 2020 року управління будівництва та розвитку інфраструктури уклало договір на виготовлення проєктно-кошторисної документації з реставрації Ратуші. Цю роботу теж доручили ТОВ «Зелемінь», а договір укладено на суму понад 1 млн 380 тис. гривень.

Для початку робіт підготували й містобудівну документацію: на замовлення виконавчого комітету Калуської міської ради було розроблено і затверджено проєкт детального планування території, обмеженої вулицями Ковжуна, Шевченка, Костельною та площею Героїв. Його розробляли саме для реставрації Ратуші.


Переглядів: 149 | Додав: Dnister









Пошук на сторінці
Статистика

Locations of visitors to this page
 
Кнопка сторінки

Івано-Франківська обласна організація НСКУ

 


Наші друзі







Відлуння віків Вишивка Оксани Чемеринської
 
©2010 - 24. 
Ідея, автор, збір і систематизація матеріалів - 
Почесний краєзнавець
України 
Андрій Чемеринський. 


Матеріали авторів розміщені виключно для популяризації та зацікавлення історією рідного краю. 
Висловлюємо подяку авторам за їхню нелегку працю! 
Через технічні можливості сторінки ми не можемо подати посилання (гіперлінк), проте вкажемо прізвище автора (або ресурс походження). 
Нашим завданням є збір масиву інформації з різних джерел - щоб зацікавлені особи мали можливість з нею працювати. Ряд інтернет - сторінок з часом втрачають свої попередні публікації, ми старатимемося їх зберегти на цьому ресурсі. 

Подання власних дописів та досліджень для розміщення на сторінці вітається.

Спілка та веб - сторінка не є власником авторських матеріалів, тільки популяризує їх для загальної обізнаності.

Офіційна позиція Спілки може бути відмінною від думки поданої в авторських матеріалах. 

Copyright MyCorp © 2024