Вівторок, 19.03.2024, 06:23:01

 
Меню сторінки
 
Анонси подій
 
Нові світлини

 
Важливі події

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

 
Календар новин
 
Архів новин
Головна » 2018 » Січень » 25 » В Івано-Франківську підсвітять медичний університет та подумають над оновленням підвалів Ратуші
15:01:41
В Івано-Франківську підсвітять медичний університет та подумають над оновленням підвалів Ратуші

У Івано-Франківську встановлять 10-ті відреставровані старовинні двері та підсвітять медичний університет. Ці питання міська влада обговорила за бізнес-сніданком, який відбувається регулярно з представниками різних сфер.

Сьогодні такий бізнес-сніданок відбувся з людьми, які дотичні до реставраційної справи: реставраторами, столярами, ковалями, скульпторами та іншими ремісниками, повідомив у соцмережі міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків, передають "Вікна".

Руслан Марцінків пише: "На днях будуть встановлені 10-ті ювілейні двері. Проект охоплює реставрацію автентичних дверей, дерев’яних та кованих, вітражів, ліпнини та у перспективі - балконів.Такий систематичний досвід є унікальним для України. Добре, що формується група людей, яка готова братись за такі чудові проекти.
Також місто працює з програмою охорони культурної спадщини, завдяки чому виділяються кошти на реставраційні роботи. Найбільші труднощі цієї програми в тому, що є й державні кошти, які потребують оформлення багажу документації та відтак її погодження. Це затягує масштабні проекти.
Маємо гарний проект підсвітки пам’яток архітектури. Наступний об'єкт - медичний університет. Також ми відкриті до ідей оновлення підвалів у Ратуші. Нам цікаві скульптури, які будуть мати цікаве бачення та ідейне навантаження. Дякую усім учасникам сніданку за надзвичайно пізнавальну зустріч, де ми у форматі діалогу змогли обговорити важливі аспекти ремісничої справи."


Переглядів: 377 | Додав: Dnister









Пошук на сторінці
Статистика

Locations of visitors to this page
 
Кнопка сторінки

Івано-Франківська обласна організація НСКУ

 


Наші друзі







Відлуння віків Вишивка Оксани Чемеринської
 
©2010 - 24. 
Ідея, автор, збір і систематизація матеріалів - 
Почесний краєзнавець
України 
Андрій Чемеринський. 


Матеріали авторів розміщені виключно для популяризації та зацікавлення історією рідного краю. 
Висловлюємо подяку авторам за їхню нелегку працю! 
Через технічні можливості сторінки ми не можемо подати посилання (гіперлінк), проте вкажемо прізвище автора (або ресурс походження). 
Нашим завданням є збір масиву інформації з різних джерел - щоб зацікавлені особи мали можливість з нею працювати. Ряд інтернет - сторінок з часом втрачають свої попередні публікації, ми старатимемося їх зберегти на цьому ресурсі. 

Подання власних дописів та досліджень для розміщення на сторінці вітається.

Спілка та веб - сторінка не є власником авторських матеріалів, тільки популяризує їх для загальної обізнаності.

Офіційна позиція Спілки може бути відмінною від думки поданої в авторських матеріалах. 

Copyright MyCorp © 2024