Четвер, 28.03.2024, 22:14:04

 
Меню сторінки
 
Анонси подій
 
Нові світлини

 
Важливі події

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

 
Календар новин
 
Архів новин
Головна » 2017 » Грудень » 12 » Відбулося перше засідання конкурсної комісії щодо призначення директора Музею мистецтв Прикарпаття
12:36:12
Відбулося перше засідання конкурсної комісії щодо призначення директора Музею мистецтв Прикарпаття

В управлінні культури, національностей та релігій ОДА відбулося перше засідання конкурсної комісії з виборів директора Музею мистецтв Прикарпаття.

На засіданні були присутні 7 членів комісії з 9 чоловік. До конкурсної комісії увійшли заступник начальника управління культури Мирослава Корнелюк, юрисконсульт управління Оксана Іванус, завідувач сектору з питань охорони культурної спадщини Андрій Давидюк, Ярослав Штиркало – директор Івано-Франківського краєзнавчого музею, Артур Єфремов – директор музейно-виставкого центру Калуської міської ради, художник Богдан Кузів, Микола Капак від обласного товариства охорони пам’яток історії та культури, Наталя Сербин від ГО «Залізний тризуб» і Ростислав Кондрат від Національної спілки фотохудожників в області.

Відкритим голосуванням обрали голову конкурсної комісії. З двох кандидатур обрали Ростислава Кондрата п’ятьма голосами. Також пропонували кандидатуру Ярослава Штиркала, але за нього не голосували, оскільки більшість обрала Р.Кондрата.

На засіданні комісії розглянули документи кандидатів на посаду та вирішили, кого допустити до конкурсу.

Нагадаємо, донині музей 15 років його очолював Михайло Дейнега. Тепер на посаду директора Музею мистецтв Прикарпаття є чотири кандидати: художник Микола Джичка, директор громадського ЦСМ Анатолій Звіжинський, науковий співробітник музею Віталій Козінчук та археолог Василь Романець.

У М.Джички - трудовий стаж лише 2 роки і 8 місяців. Але оскільки він є художником і членом спілки фотохудожників, вирішили, що у нього є необхідний стаж. Також виникли питання щодо Козінчука, оскільки він не має профільної освіти. Але так як він має достатній досвід роботи в музейній сфері, його кандидатуру теж допустили.

До інших кандидатів зауважень не було. Комісія по черзі проголосувала за допущення кожного кандидата до наступного етапу конкурсу.

Наступну дату конкурсної комісії призначили на 10:00 год. 20 грудня. Під час засідання заслухають програми кандидатів щодо розвитку музею на один і п’ять років.

Ольга Суровська


Переглядів: 376 | Додав: Dnister









Пошук на сторінці
Статистика

Locations of visitors to this page
 
Кнопка сторінки

Івано-Франківська обласна організація НСКУ

 


Наші друзі







Відлуння віків Вишивка Оксани Чемеринської
 
©2010 - 24. 
Ідея, автор, збір і систематизація матеріалів - 
Почесний краєзнавець
України 
Андрій Чемеринський. 


Матеріали авторів розміщені виключно для популяризації та зацікавлення історією рідного краю. 
Висловлюємо подяку авторам за їхню нелегку працю! 
Через технічні можливості сторінки ми не можемо подати посилання (гіперлінк), проте вкажемо прізвище автора (або ресурс походження). 
Нашим завданням є збір масиву інформації з різних джерел - щоб зацікавлені особи мали можливість з нею працювати. Ряд інтернет - сторінок з часом втрачають свої попередні публікації, ми старатимемося їх зберегти на цьому ресурсі. 

Подання власних дописів та досліджень для розміщення на сторінці вітається.

Спілка та веб - сторінка не є власником авторських матеріалів, тільки популяризує їх для загальної обізнаності.

Офіційна позиція Спілки може бути відмінною від думки поданої в авторських матеріалах. 

Copyright MyCorp © 2024