П`ятниця, 19.04.2024, 22:27:41

 
Меню сторінки
 
Анонси подій
 
Нові світлини

 
Важливі події

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

 
Календар новин
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
 
Архів новин
Головна » 2013 » Червень » 5 » Виставка Закарпатської школи живопису
12:27:08
Виставка Закарпатської школи живопису
31 травня в картинній галереї Національного заповідника «Давній Галич» відбулося відкриття виставки Закарпатської школи живопису творчого об’єднання «Райдуга». Виставка вже побувала в Музеї мистецтв Прикарпаття в Івано-Франківську та у музейно-виставковому центрі міста Калуша.
Цей проект презентували закарпатські художники І. Попдякуник, А. Секереш та Т. Софілканич. Вони розповіли про те, що творче об’єднання «Райдуга» створене в квітні 2009 року і сьогодні нараховує близько 30 активних членів, котрі шанують і високо цінують славну Закарпатську школу живопису, намагаючись наслідувати і пропагувати її надзвичайний стиль і високий рівень майстерності. Різні за віком, освітою, їх єднає велике бажання творити. Закарпатські художники давно мріяли про те, щоб таланти свого краю показати в давньому історичному місті Галич.
Багато теплих слів сказали директори Музею мистецтв Прикарпаття М. Дейнега та музейно-виставкового центру в місті Калуші У. Паньо на адресу закарпатських художників. Вони висловили сподівання, що ці прекрасні твори мистецтва з Галича подорожуватимуть далі, на Схід України. 
Генеральний директор Національного заповідника «Давній Галич» О. Береговський відзначив високий професіоналізм і майстерність закарпатських художників і наголосив, що гори Карпати нас об’єднують не тільки мистецтвом, а й історією. О. Береговський запросив творче об’єднання «Райдуга», Музей мистецтв Прикарпаття та калуський музейно-виставковий центр до співпраці й в інших проектах.
Запрошуємо в картинну галерею Національного заповідника «Давній Галич» відвідати виставку, з полотен якої виливається потужний потенціал і талант митців, здатних трансформувати власні думки, почуття та емоції свого особистого світобачення.


Переглядів: 432 | Додав: Dnister









Пошук на сторінці
Статистика

Locations of visitors to this page
 
Кнопка сторінки

Івано-Франківська обласна організація НСКУ

 


Наші друзі







Відлуння віків Вишивка Оксани Чемеринської
 
©2010 - 24. 
Ідея, автор, збір і систематизація матеріалів - 
Почесний краєзнавець
України 
Андрій Чемеринський. 


Матеріали авторів розміщені виключно для популяризації та зацікавлення історією рідного краю. 
Висловлюємо подяку авторам за їхню нелегку працю! 
Через технічні можливості сторінки ми не можемо подати посилання (гіперлінк), проте вкажемо прізвище автора (або ресурс походження). 
Нашим завданням є збір масиву інформації з різних джерел - щоб зацікавлені особи мали можливість з нею працювати. Ряд інтернет - сторінок з часом втрачають свої попередні публікації, ми старатимемося їх зберегти на цьому ресурсі. 

Подання власних дописів та досліджень для розміщення на сторінці вітається.

Спілка та веб - сторінка не є власником авторських матеріалів, тільки популяризує їх для загальної обізнаності.

Офіційна позиція Спілки може бути відмінною від думки поданої в авторських матеріалах. 

Copyright MyCorp © 2024