П`ятниця, 26.04.2024, 06:56:38

 
Меню сторінки
 
Анонси подій
 
Нові світлини

 
Важливі події

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

 
Календар новин
«  Лютий 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28
 
Архів новин
Головна » 2011 » Лютий » 21
У Косівській центральній районній бібліотеці відбулася презентація нещодавно виданої книжки «Духовні скарби Ігоря Пелипейка».
Якщо підсумувати все мовлене на ній, то для людини, яка не знала славної пам'яті заслуженого працівника освіти України Ігоря Аполлоновича Пелипейка, вималювався би портрет вихідця із відомої української родини (батько був генералом УНР), який володів унікальним логічним мисленням, вражав надзвичайною працездатністю, мав енциклопедичні знання та блискучий дар відшліфовувати головне від другорядного, вільно орієнтувався в усіх сферах життєдіяльності. І слова колишнього завідувача відділу освіти Ярослава Матійчака: «Працюючи у відділі освіти разом з Ігорем Аполлоновичем, я ловив себе не раз на думці, що з його всебічними знаннями він один міг би замінити весь відділ освіти», сказані ним на презентації, аж ніяк не є перебільшенням. Буваючи ... Читати далі »
Переглядів: 1011 | Долучив: Dnister | Дата: 21.02.2011

Герб України

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 16 лютого 2011 р. №  123-р ... Читати далі »

Переглядів: 738 | Долучив: Dnister | Дата: 21.02.2011

26–28 травня 2011 р. у Національному заповіднику «Давній Галич» (вул. І. Франка, 1, м. Галич, Івано-Франківська область) відбудеться Міжнародна науково-практична конференція. Тематика заходу: «Україна – Ватикан: проблеми державно-церковних взаємин у контексті об’єднаної Європи». Це уже п’ята конференція в рамках наукового проекту «Україна і Ватикан».

Метою заходу є - розглянути державно-церковні відносини у контексті об’єднаної Європи для врахування Україною європейського досвіду крізь призму побудови (формування) власної моделі державно-церковних взаємин. Причиною обрання саме такої теми є процеси згортання демократії та дехристиянізації, що на сьогодні відбуваються у багатьох країнах Європи і колишнього СРСР, а також бажання розділити стурбованість християнських Церков, зокрема Па ... Читати далі »

Переглядів: 624 | Долучив: Dnister | Дата: 21.02.2011










Пошук на сторінці
Статистика

Locations of visitors to this page
 
Кнопка сторінки

Івано-Франківська обласна організація НСКУ

 


Наші друзі







Відлуння віків Вишивка Оксани Чемеринської
 
©2010 - 24. 
Ідея, автор, збір і систематизація матеріалів - 
Почесний краєзнавець
України 
Андрій Чемеринський. 


Матеріали авторів розміщені виключно для популяризації та зацікавлення історією рідного краю. 
Висловлюємо подяку авторам за їхню нелегку працю! 
Через технічні можливості сторінки ми не можемо подати посилання (гіперлінк), проте вкажемо прізвище автора (або ресурс походження). 
Нашим завданням є збір масиву інформації з різних джерел - щоб зацікавлені особи мали можливість з нею працювати. Ряд інтернет - сторінок з часом втрачають свої попередні публікації, ми старатимемося їх зберегти на цьому ресурсі. 

Подання власних дописів та досліджень для розміщення на сторінці вітається.

Спілка та веб - сторінка не є власником авторських матеріалів, тільки популяризує їх для загальної обізнаності.

Офіційна позиція Спілки може бути відмінною від думки поданої в авторських матеріалах. 

Copyright MyCorp © 2024