П`ятниця, 03.05.2024, 08:25:04

 
Меню сторінки
 
Анонси подій
 
Нові світлини

 
Важливі події

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

 
Календар новин
«  Лютий 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28
 
Архів новин
Головна » 2011 » Лютий » 15 » До 197- річниці від дня народження Т.Г.Шевченка
12:41:33
До 197- річниці від дня народження Т.Г.Шевченка

З метою організації та проведення урочистих заходів, присвячених 197-ій річниці від дня народження Тараса Григоровича Шевченка головою облдержадміністрації М.Вишиванюком затверджено план заходів з відзначення даної події в області. Даним документом передбачено забезпечити: проведення в населених пунктах області тематичних заходів за участю представників влади, громадських молодіжних організацій, студентської та учнівської молоді; впорядкування пам’ятних місць, пам’ятників, пов’язаних з життям і творчістю Т.Г.Шевченка; організацію тематичного циклу теле- і радіопередач про Т.Г.Шевченка, його творчу спадщину та широке висвітлення у засобах масової інформації заходів, присвячених 197-ій річниці від дня народження Тараса Григоровича Шевченка.

Також, доручено організувати та провести у загальноосвітніх та вищих навчальних закладах області літературних читань "Поклін тобі, Тарасе”, виховних годин "Тарас Шевченко і Україна”, конкурсів на кращий літературний твір про Т.Г.Шевченка; оформити в бібліотеках навчальних закладів тематичних виставок "Наш Кобзар”; організувати книжково-ілюстративні виставки: "Сповідь перед матір’ю - Україною”, "Вічний як народ”, поетичні години "Могутнє, віще слово Кобзаря”, поетичні вернісажі "Живи в мені, Ти спів святий Тараса”; організувати та провести конкурс знавців творчості Т.Г.Шевченка "Твій біль, твою любов, Кобзарю, дозволь до серця прихилити”.

В області буде проведено обласний огляд-конкурс читців на краще виконання творів Т.Г.Шевченка та поезії (5 березня 2011 року) та в Івано-Франківському академічному обласному музично-драматичному театрі ім. Івана Франка урочисту академію "В своїй хаті своя правда, і сила, і воляз нагоди відзначення 197-ої річниці.


Переглядів: 1520 | Додав: Dnister









Пошук на сторінці
Статистика

Locations of visitors to this page
 
Кнопка сторінки

Івано-Франківська обласна організація НСКУ

 


Наші друзі







Відлуння віків Вишивка Оксани Чемеринської
 
©2010 - 24. 
Ідея, автор, збір і систематизація матеріалів - 
Почесний краєзнавець
України 
Андрій Чемеринський. 


Матеріали авторів розміщені виключно для популяризації та зацікавлення історією рідного краю. 
Висловлюємо подяку авторам за їхню нелегку працю! 
Через технічні можливості сторінки ми не можемо подати посилання (гіперлінк), проте вкажемо прізвище автора (або ресурс походження). 
Нашим завданням є збір масиву інформації з різних джерел - щоб зацікавлені особи мали можливість з нею працювати. Ряд інтернет - сторінок з часом втрачають свої попередні публікації, ми старатимемося їх зберегти на цьому ресурсі. 

Подання власних дописів та досліджень для розміщення на сторінці вітається.

Спілка та веб - сторінка не є власником авторських матеріалів, тільки популяризує їх для загальної обізнаності.

Офіційна позиція Спілки може бути відмінною від думки поданої в авторських матеріалах. 

Copyright MyCorp © 2024