Четвер, 28.03.2024, 17:06:23

 
Меню сторінки
 
Анонси подій
 
Нові світлини

 
Важливі події

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

 
Календар новин
 
Архів новин
Головна » 2019 » Вересень » 15 » У Калуші створили робочу групу для реставрації та часткового відтворення Ратуші
20:17:06
У Калуші створили робочу групу для реставрації та часткового відтворення Ратуші

Міський голова Калуша Ігор Матвійчук підписав розпорядження "Про створення робочої групи по підготовці технічного завдання по об’єкту «Реставрація та часткове відтворення пам'ятки архітектури місцевого значення "Ратуша" (охоронний №590 початок ХХ ст.) з добудовою адміністративного корпусу на вул. Костельній, 5 в м. Калуш Івано-Франківської області».

Робоча група має підготувати пропозиції технічного завдання, інформують "Вікна".

Очолила робочу групу перший заступник міського голови Галина Романко.

До складу робочої групи увійшли: секретар — Василь Купрунець, заступник начальника управління – начальник виробничо-технічного відділу управління будівництва та розвитку інфраструктури міської ради; Богдан Грущак, начальник управління будівництва та розвитку інфраструктури міської ради; Любов Джуган, начальник управління культури, національностей та релігій міської ради; Роман Кузик, начальник відділу у справах архітектури та містобудівного кадастру міської ради, головний архітектор міста; Юрій Соколовський, начальник управління економічного розвитку міста Калуської міської ради; Юрій Тимків, заступник начальника управління економічного розвитку міста Калуської міської ради; Іван Шуляр, заступник начальника управління комунальної власності Калуської міської ради.

Раніше йшлося, що в Калуші розпочинають роботи з відновлення Ратуші.

Договір на виконання передпроектних робіт по об’єкту «Реставрація та часткове відтворення пам’ятки архітектури місцевого значення «Ратуші» (охоронний №590 початок ХХ ст.) з добудовою адміністративного корпусу на вул. Костельній, 5 в м. Калуш Івано-Франківської області» укладено з ТзОВ «Зелемінь» зі Львова. Сума договору становить понад 576 тис. гривень.

Нагадаємо, для того, щоб проектна організація мала змогу обстежити Ратушу, комунальники і державні службовці прибрали територію від завалів зруйнованих дахів і звільнили фасади від дерев та кущів. Сума договору на виконання передпроектних робіт ТзОВ «Зелемінь» становить понад 576 тис. гривень. У міському бюджеті на поточний рік для цього заклали 237 тис. гривень.

Згідно з оприлюдненим договором, підрядник має виконати такі етапи робіт: попередні дослідження, комплексні наукові дослідження і ескізний проект з містобудівним розрахунком. Термін дії договору — до кінця наступного року.


Переглядів: 324 | Додав: Dnister









Пошук на сторінці
Статистика

Locations of visitors to this page
 
Кнопка сторінки

Івано-Франківська обласна організація НСКУ

 


Наші друзі







Відлуння віків Вишивка Оксани Чемеринської
 
©2010 - 24. 
Ідея, автор, збір і систематизація матеріалів - 
Почесний краєзнавець
України 
Андрій Чемеринський. 


Матеріали авторів розміщені виключно для популяризації та зацікавлення історією рідного краю. 
Висловлюємо подяку авторам за їхню нелегку працю! 
Через технічні можливості сторінки ми не можемо подати посилання (гіперлінк), проте вкажемо прізвище автора (або ресурс походження). 
Нашим завданням є збір масиву інформації з різних джерел - щоб зацікавлені особи мали можливість з нею працювати. Ряд інтернет - сторінок з часом втрачають свої попередні публікації, ми старатимемося їх зберегти на цьому ресурсі. 

Подання власних дописів та досліджень для розміщення на сторінці вітається.

Спілка та веб - сторінка не є власником авторських матеріалів, тільки популяризує їх для загальної обізнаності.

Офіційна позиція Спілки може бути відмінною від думки поданої в авторських матеріалах. 

Copyright MyCorp © 2024