Середа, 24.04.2024, 06:29:21

 
Меню сторінки
 
Анонси подій
 
Нові світлини

 
Важливі події

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

 
Календар новин
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
 
Архів новин
Головна » 2015 » Лютий » 26 » У НЗ "Давній Галич" проведено семінар - діалог з туристичними операторами
11:01:11
У НЗ "Давній Галич" проведено семінар - діалог з туристичними операторами

«Туристичний продукт – туроператор – турист» - під такою назвою в Галичі з ініціативи генеральної дирекції Національноого заповідника «Давній Галич» відбувся семінар-діалог з основних напрямків розвитку туризму та туристичної інфраструктури, створення ефективної системи туристичної діяльності для забезпечення потреб внутрішнього туризму. До участі в семінарі були запрошені провідні туристичні фірми та агенції області, представники департаменту міжнародного співробітництва, євроінтеграції та розвитку туристичної інфраструктури обласної державної адміністрації, управління економіки та відділу туризму Івано-Франківської міської ради, відділу культури і туризму та відділу економічного розвитку і торгівлі Галицької районної державної адміністрації, Галицького національного природного парку, керівники підрозділів Національного заповідника «Давній Галич.
Вітаючи учасників семінару, голова Галицької районної державної адміністрації Я.Бартків, голова районної ради П.Стрембіцький та заступник міського голови міста Галича Д.Кульчицький висловили вдячність туроператорам області за співпрацю. 


Очільники району зазначили, що сьогодні велика увага звертається на розвиток туристичної галузі, а тому слід всім докласти зусиль для вдосконалення інфраструктури міста Галича, привабливості історичних об’єктів, втілення в життя інноваційних форм роботи з туристом тощо.
Генеральний директор Національного заповідника «Давній Галич» В.Костишин та директор Галицького національного природного парку О. Гайдук ознайомили присутніх з основними завданнями, які сьогодні стоять перед галуззю. Заступники з наукової роботи установ С.Побуцький та В.Бучко представили презентаційний продукт. 
Далі до діалогу долучилися представники туристичних фірм «Надія», «Еней», «Мандрівочка», «Абрикос» та «Кей», які вже довший час представляють Галич і Галицький район на туристичних маршрутах Прикарпаття. Учасники форуму в першу чергу обговорили питання реклами, адже подорожуючий зажди відчуває «інформаційний голод». Далі йшла мова про створення рекреаційних зон для туристів і знову про привабливість історичних об’єктів та розвиток інфраструктури в центрах туристичного обслуговування. Йшлося також про економічну складову співпраці при продажі туристичного продукту. 


Результатом діалогу стала домовленість про проведення у квітні поточного року великого інформаційного туру по Галицькому району, до участі в якому долучити ширше коло турагенцій області, що в підсумковому результаті дасть можливість збільшити потік туристів до давньої княжої столиці.


Ярослав Поташник


Переглядів: 469 | Додав: Dnister









Пошук на сторінці
Статистика

Locations of visitors to this page
 
Кнопка сторінки

Івано-Франківська обласна організація НСКУ

 


Наші друзі







Відлуння віків Вишивка Оксани Чемеринської
 
©2010 - 24. 
Ідея, автор, збір і систематизація матеріалів - 
Почесний краєзнавець
України 
Андрій Чемеринський. 


Матеріали авторів розміщені виключно для популяризації та зацікавлення історією рідного краю. 
Висловлюємо подяку авторам за їхню нелегку працю! 
Через технічні можливості сторінки ми не можемо подати посилання (гіперлінк), проте вкажемо прізвище автора (або ресурс походження). 
Нашим завданням є збір масиву інформації з різних джерел - щоб зацікавлені особи мали можливість з нею працювати. Ряд інтернет - сторінок з часом втрачають свої попередні публікації, ми старатимемося їх зберегти на цьому ресурсі. 

Подання власних дописів та досліджень для розміщення на сторінці вітається.

Спілка та веб - сторінка не є власником авторських матеріалів, тільки популяризує їх для загальної обізнаності.

Офіційна позиція Спілки може бути відмінною від думки поданої в авторських матеріалах. 

Copyright MyCorp © 2024