Вівторок, 19.03.2024, 09:36:10

 
Меню сторінки
 
Анонси подій
 
Нові світлини

 
Важливі події

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

 
Календар новин
«  Листопад 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
 
Архів новин
Головна » 2014 » Листопад » 25

Нещодавно у Галицькій центральній районній бібліотеці відбувся День краєзнавства. Ініціатором його проведення стала завідувач краєзнавчого відділу Богдана Кривоніс. На зустріч з учнями старших класів Галицької ЗОШ І-ІІІ ст. були запрошені співробітники Національного заповідника «Давній Галич». Спочатку її учасники переглянули мультиплікаційний фільм «Духовне намисто» (www.youtube.com/watch?v=g7lnFDoMWHs) виробництва Львівської студії «Арт-Відео» (режисер Сергій Гармаш, автор сценарію Тарас Микитчак). 
Тема зустрічі - «Галицько-Волинська держава на тлі історії». Мультимедійну презентацію про роль в історії князя Романа Мстиславича представила молодший науковий співробітник науково-освітнього відділу Богдана Труханівська. Завідувач історичного відділу заповідника Марія Костик розповіла про часи правління Данила Галицького, а про ... Читати далі »

Переглядів: 432 | Долучив: Dnister | Дата: 25.11.2014

В Івано-Франківську за підтримки іноземного проекту з'являться дві аудіоекскурсії для туристів, які  мандрівник зможе пройти самостійно: "Івано-Франківськ загадковий" та "Івано-Франківськ для закоханих".
В рамках проекту в центрі міста вже встановили кілька інформаційних вказівників. Вони на двох мовах: українській та англійській, а екскурсії будуть - п'ятьма мовами: українською, польською, англійською, німецькою та російською. Таблички мають шоколадно-чорне забарвлення з молочними буквами.
Загалом у центральній частині міста планують встановити 60 покажчиків та 3 вказівники, що спрямовують туриста до місць оренди обладнання та мап для самостійно керованих екскурсій.
Проведення самостійно керованих екскурсій методом пояснювальних інформаційних таблиць з відповідним аудіосупроводом маршруту відбувається в межах реалізації тра ... Читати далі »

Переглядів: 439 | Долучив: Dnister | Дата: 25.11.2014










Пошук на сторінці
Статистика

Locations of visitors to this page
 
Кнопка сторінки

Івано-Франківська обласна організація НСКУ

 


Наші друзі







Відлуння віків Вишивка Оксани Чемеринської
 
©2010 - 24. 
Ідея, автор, збір і систематизація матеріалів - 
Почесний краєзнавець
України 
Андрій Чемеринський. 


Матеріали авторів розміщені виключно для популяризації та зацікавлення історією рідного краю. 
Висловлюємо подяку авторам за їхню нелегку працю! 
Через технічні можливості сторінки ми не можемо подати посилання (гіперлінк), проте вкажемо прізвище автора (або ресурс походження). 
Нашим завданням є збір масиву інформації з різних джерел - щоб зацікавлені особи мали можливість з нею працювати. Ряд інтернет - сторінок з часом втрачають свої попередні публікації, ми старатимемося їх зберегти на цьому ресурсі. 

Подання власних дописів та досліджень для розміщення на сторінці вітається.

Спілка та веб - сторінка не є власником авторських матеріалів, тільки популяризує їх для загальної обізнаності.

Офіційна позиція Спілки може бути відмінною від думки поданої в авторських матеріалах. 

Copyright MyCorp © 2024