П`ятниця, 29.03.2024, 17:22:32

 
Меню сторінки
 
Анонси подій
 
Нові світлини

 
Важливі події

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

 
Календар новин
«  Липень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
Архів новин
Головна » 2011 » Липень » 11
04-08 липня 2011 року начальник відділу з питань охорони культурної спадщини І. Панчишин взяв участь у черговому етапі у рамках програми Ради Європи проекту «Реабілітація культурної спадщини історичних міст», який відбувався у м. Луцьк.
Відповідно до плану дій проекту «Реабілітація культурної спадщини історичних міст» на 2011 рік в рамках етапу «Діагностика» кожне з пілотних міст проекту має підготувати документ означений експертами як «Підготовчий технічний файл міста». У згаданому документі місцевими відповідальними технічними групами, що створюються в кожному місті претенденті, було викладено інформацію, яка буде основою для наступного «Аналітичного» етапу. Підготовчий Технічний Файл є вихідним документом, на якому повинен базуватись основний, завершальний діагностичний пакет, що стане базовим в формуванні об’ємного бізнес-плану. Такий бізнес-план формуватиметься по завершенню аналітичного етапу в 2012 році. В процесі тісної сп ... Читати далі »
Переглядів: 535 | Долучив: Dnister | Дата: 11.07.2011

10 липня 2011 року в Івано-Франківську відбулася панахида-віче до 107-ої річниці від Дня народження одного з головних ідеологів українського націоналізму Степана Ленкавського. Урочистості відбулись біля барельєфу Провіднику ОУН, який розташований на вулиці С. Ленкавського.
"Степан Ленкавський – був "сумлінням ОУН". Саме так його характеризував ще один великий український герой Степан Бандера. Він став головним ідеологом організації. Проте, його постать довший час залишалась поза увагою науковців та політиків. Відповідно громада не мало достатньої інформації про величезний вклад нашого земляка в розвиток націоналістичної ідеології. Такі постаті як Степан Ленкавський потребують не лише возвеличення в словах, увіковічення бронзою чи цитуванням в хрестоматіях. Вони в першу чергу потребують наслідування. А десята точка декалогу українського націоналіста «Змагати ... Читати далі »
Переглядів: 631 | Долучив: Dnister | Дата: 11.07.2011










Пошук на сторінці
Статистика

Locations of visitors to this page
 
Кнопка сторінки

Івано-Франківська обласна організація НСКУ

 


Наші друзі







Відлуння віків Вишивка Оксани Чемеринської
 
©2010 - 24. 
Ідея, автор, збір і систематизація матеріалів - 
Почесний краєзнавець
України 
Андрій Чемеринський. 


Матеріали авторів розміщені виключно для популяризації та зацікавлення історією рідного краю. 
Висловлюємо подяку авторам за їхню нелегку працю! 
Через технічні можливості сторінки ми не можемо подати посилання (гіперлінк), проте вкажемо прізвище автора (або ресурс походження). 
Нашим завданням є збір масиву інформації з різних джерел - щоб зацікавлені особи мали можливість з нею працювати. Ряд інтернет - сторінок з часом втрачають свої попередні публікації, ми старатимемося їх зберегти на цьому ресурсі. 

Подання власних дописів та досліджень для розміщення на сторінці вітається.

Спілка та веб - сторінка не є власником авторських матеріалів, тільки популяризує їх для загальної обізнаності.

Офіційна позиція Спілки може бути відмінною від думки поданої в авторських матеріалах. 

Copyright MyCorp © 2024