Середа, 24.04.2024, 03:14:16

 
Меню сторінки
 
Анонси подій
 
Нові світлини

 
Важливі події

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

 
Календар новин
«  Липень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
Архів новин
Головна » 2011 » Липень » 8 » Про краєзнавчу роботу обласного державного центру туризму і краєзнавства
15:32:15
Про краєзнавчу роботу обласного державного центру туризму і краєзнавства

З 5 по 7 липня 2011 року  на базі Калуської філії  обласного державного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді було проведено ІІ зліт-змагання гуртківців-краєзнавців  облдержцентру  туризму і краєзнавства, активістів обласної туристсько-краєзнавчої  експедиції «Люби і знай свій рідний край» .

В зльоті-змаганні  взяли участь 80 юних гуртківців-краєзнавців, представників 7 філій та гуртків  облдержцентру. Відповідно до програми зльоту-змагання було проведено конкурси «Туристсько-краєзнавча вікторина», «Експромт про зліт», та роботу творчих майстерень за напрямками  туристсько-краєзначих досліджень, а саме: історичного краєзнавства, географічного  краєзнавства,  літературного краєзнавства, фольклору та етнографії.
Переможцями в даних конкурсах  стали гуртківці-краєзнавці Кривецької   ЗОШ І-ІІ ст.  Богородчанської  районної ради (керівник Оглоб’як  С.Я.), Горішньозалучанської ЗОШ І-ІІ ст. Снятинської районної ради(керівник Оробець І.Ю.), Долинської (керівник Штень Т.О.) та Верховинської (керівник Шкрібляк М.І.) філій центру, які були нагороджені  грамотами  обласного державного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді та цінними призами – фотоальбомами. 

З 4 по 17 липня 2011 року  на Ворохтянській  дитячій турбазі «Говерла» обласного державного центру туризму і краєзнавства учнівської  молоді  проходить  обласний оздоровчий зліт активістів Всеукраїнських, обласної експедицій та конкурсів (Всеукраїнська історико-географічна експедиція «Історія міст і сіл України», Всеукраїнська акція «Шляхами подвигу і слави», присвячена 65-річчю Перемоги у Великій Вітчизняній війні, обласна туристсько-краєзнавча експедиція «Люби і знай свій рідний край»), в якому  бере участь 80 юних краєзнавців з 14 районів (міст) області та філій облдержцентру.
Програмою зльоту передбачено  проведення  туристських походів, екскурсій по мальовничих  місцях  Карпатського краю,  роботу творчих майстерень по напрямках Всеукраїнських  туристсько-краєзнавчих експедицій та конкурсів, спортивні ігри та змагання.

Переглядів: 803 | Додав: Dnister









Пошук на сторінці
Статистика

Locations of visitors to this page
 
Кнопка сторінки

Івано-Франківська обласна організація НСКУ

 


Наші друзі







Відлуння віків Вишивка Оксани Чемеринської
 
©2010 - 24. 
Ідея, автор, збір і систематизація матеріалів - 
Почесний краєзнавець
України 
Андрій Чемеринський. 


Матеріали авторів розміщені виключно для популяризації та зацікавлення історією рідного краю. 
Висловлюємо подяку авторам за їхню нелегку працю! 
Через технічні можливості сторінки ми не можемо подати посилання (гіперлінк), проте вкажемо прізвище автора (або ресурс походження). 
Нашим завданням є збір масиву інформації з різних джерел - щоб зацікавлені особи мали можливість з нею працювати. Ряд інтернет - сторінок з часом втрачають свої попередні публікації, ми старатимемося їх зберегти на цьому ресурсі. 

Подання власних дописів та досліджень для розміщення на сторінці вітається.

Спілка та веб - сторінка не є власником авторських матеріалів, тільки популяризує їх для загальної обізнаності.

Офіційна позиція Спілки може бути відмінною від думки поданої в авторських матеріалах. 

Copyright MyCorp © 2024