Субота, 20.04.2024, 11:55:49

 
Меню сторінки
 
Анонси подій
 
Нові світлини

 
Важливі події

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

 
Календар новин
«  Серпень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Архів новин
Головна » 2012 » Серпень » 31 » В.Анушкевичус пообіцяв депреміювати начальника департаменту архітектури за пам'ятку архітектури
15:51:55
В.Анушкевичус пообіцяв депреміювати начальника департаменту архітектури за пам'ятку архітектури
Робота з відновлення будинку №18 по вулиці Січових Стрільців в Івано-Франківську, де якому кілька місяців тому обвалилося перекриття, не витримує ніякої критики, - вважає Івано-Франківський міський голова Віктор Анушкевичус, який піддав днями різкій критиці діяльність в даному напрямку департаменту архітектури і містобудування міського виконавчого комітету.
Зі слів мера, керівництво департаменту намагається перекласти свої функції на плечі інших комунальних структур, яким вони абсолютно не властиві.
Зокрема, воно «нарізало» аж п’ять задач для муніципальної інспекції з благоустрою, офіс якої раніше розміщувався у будинку по вулиці Січових Стрільців, 18. Серед цих задач є такі, як «звернутися до департаменту архітектури і містобудування», «звернутися до відділу охорони культурної спадщин» тощо.
«Ви знаєте, чим займається муніципальна інспекція? – звернувся він на останній оперативній нараді до представників департаменту, – Йде зима. Будинок – пам’ятка архітектури. Там є приватні організації, які вже заклали позов до суду».
Від гніву міського голови і догани начальника департаменту архітектури Олега Гаркота врятувала лише його особиста відсутність на оперативній нараді (чиновник перебував у відрядженні у столиці, а очолювану ним структуру на нараді представляли заступники), проте пан Анушкевичус наголосив, що покарання його не омине і щонайменш депреміювання за серпень пану Гаркоту слід очікувати.

Переглядів: 518 | Додав: limnytcja









Пошук на сторінці
Статистика

Locations of visitors to this page
 
Кнопка сторінки

Івано-Франківська обласна організація НСКУ

 


Наші друзі







Відлуння віків Вишивка Оксани Чемеринської
 
©2010 - 24. 
Ідея, автор, збір і систематизація матеріалів - 
Почесний краєзнавець
України 
Андрій Чемеринський. 


Матеріали авторів розміщені виключно для популяризації та зацікавлення історією рідного краю. 
Висловлюємо подяку авторам за їхню нелегку працю! 
Через технічні можливості сторінки ми не можемо подати посилання (гіперлінк), проте вкажемо прізвище автора (або ресурс походження). 
Нашим завданням є збір масиву інформації з різних джерел - щоб зацікавлені особи мали можливість з нею працювати. Ряд інтернет - сторінок з часом втрачають свої попередні публікації, ми старатимемося їх зберегти на цьому ресурсі. 

Подання власних дописів та досліджень для розміщення на сторінці вітається.

Спілка та веб - сторінка не є власником авторських матеріалів, тільки популяризує їх для загальної обізнаності.

Офіційна позиція Спілки може бути відмінною від думки поданої в авторських матеріалах. 

Copyright MyCorp © 2024