Субота, 27.04.2024, 00:52:58

 
Меню сторінки
 
Анонси подій
 
Нові світлини

 
Важливі події

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

 
Календар новин
«  Серпень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Архів новин
Головна » 2018 » Серпень » 31 » Визначено переможця проекту із організації благоустрою території Успенського собору у Крилосі
19:26:36
Визначено переможця проекту із організації благоустрою території Успенського собору у Крилосі

30 серпня у Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника відбулося засідання конкурсної комісії із обрання проектної пропозиції «Комплексна організація простору та благоустрій території відпустового місця Галицької чудотворної ікони матері Божої в Крилосі Галицького району Івано-Франківської області».

Участь у його роботі взяли голова облдержадміністрації Олег Гончарук, народні депутати України Анатолій Матвієнко і Михайло Довбенко, президент Івано-Франківської торгово-промислової палати, депутат обласної ради Андрій Левкович, ректор університету Ігор Цепенда, архітектори, науковці та експерти Прикарпаття.

На розгляд присутнім представили три закодовані графічні проектні пропозиції щодо містобудівного вирішення території довкола і на місці Успенського собору, які, згідно з умовами конкурсу, мали передбачати розташування та архітектурний вигляд престольної кафедри, організацію зон відпочинку, харчування, торгівлі, розташування наметового містечка, комплексного інженерного забезпечення, комфортні умови для людей з обмеженими фізичними можливостями. Окрім того, збереженими на даній території повинні бути також об’єкти культурної спадщини, всі існуючі меморіальні об’єкти та інші споруди.

На переконання Олега Гончарук, втілюючи будь-який із запропонованих проектів, необхідно максимально зберегти фундамент сакральної споруди, аби не втратити основу унікальної церкви ХІІ століття – пам’ятки архітектури Галицького князівства.

Під час засідання члени комісії визначили переможця, проект якого найбільше відповідав умовам конкурсу. Публічно його презентація громадськості краю відбудеться у Крилосі, про що буде повідомлено додатково.


Переглядів: 316 | Додав: Dnister









Пошук на сторінці
Статистика

Locations of visitors to this page
 
Кнопка сторінки

Івано-Франківська обласна організація НСКУ

 


Наші друзі







Відлуння віків Вишивка Оксани Чемеринської
 
©2010 - 24. 
Ідея, автор, збір і систематизація матеріалів - 
Почесний краєзнавець
України 
Андрій Чемеринський. 


Матеріали авторів розміщені виключно для популяризації та зацікавлення історією рідного краю. 
Висловлюємо подяку авторам за їхню нелегку працю! 
Через технічні можливості сторінки ми не можемо подати посилання (гіперлінк), проте вкажемо прізвище автора (або ресурс походження). 
Нашим завданням є збір масиву інформації з різних джерел - щоб зацікавлені особи мали можливість з нею працювати. Ряд інтернет - сторінок з часом втрачають свої попередні публікації, ми старатимемося їх зберегти на цьому ресурсі. 

Подання власних дописів та досліджень для розміщення на сторінці вітається.

Спілка та веб - сторінка не є власником авторських матеріалів, тільки популяризує їх для загальної обізнаності.

Офіційна позиція Спілки може бути відмінною від думки поданої в авторських матеріалах. 

Copyright MyCorp © 2024