Четвер, 25.04.2024, 07:07:54

 
Меню сторінки
 
Анонси подій
 
Нові світлини

 
Важливі події

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

 
Календар новин
 
Архів новин
Головна » 2018 » Грудень » 13 » У Калуші презентували перший туристичний довідник
17:41:41
У Калуші презентували перший туристичний довідник

У центральній бібліотеці імені Тараса Шевченка презентували перший туристичний довідник Калуша. У ньому зібрані дані про історичні споруди міста, визначні місця, події, культурно-розважальні та відпочинкові заклади, а також корисна довідкова інформація для туристів.

За взірець для калуського примірника взяли туристичний довідник Кам’янця-Подільського. Упорядник довідника — головний спеціаліст з розвитку туризму в управлінні економіки міськради Віктор Павлів, інформують "Вікна".

Брошуру видано за сприяння міського голови Ігоря Матвійчука. Вона містить 24 сторінки, а її тираж складає 1000 примірників. Довідники є безкоштовними. І незабаром будуть розповсюджені в готелях, закладах громадського харчування і на туристичних виставках. Також зразок примірника можна знайти в електронному варіанті на сайті Калуської міської ради в розділі «Калуш туристичний».

На презентації упорядник брошури зазначив:

"Цим довідником ми хочемо залучити до Калуша більшу відвідуваність туристів, щоб вони хотіли щось придбати у нас і наступного разу знову завітати в наше місто. Звісно, для цього нам також необхідні хороші дороги, інфраструктура і гостинність".

Віктор Павлів підкреслив, що хороша туристична відвідуваність у Калуші можлива в тому випадку, коли калушани будуть організовувати події не тільки для себе:

"Якщо ми щось плануємо, реклама повинна бути як мінімум три місяці або краще півроку. Якщо хочемо, щоб у наше місто приїжджали іногородні, то повинні більш публічно розкривати певні події, а не лише для себе. Наша проблема в тому, що ми нічого не розповідаємо. Лише за 2-3 дні повідомляємо в місцевих ЗМІ, які напишуть, як гарно все пройшло. А в результаті — багато телефонних дзвінків, під час яких люди дивуються, чому їм ніхто нічого не повідомив".

Також ініціатор довідника додав, що наразі веде перемовини з готелями щодо туристичного збору, адже з його допомогою можна провести загальний моніторинг туризму.

Цей довідник планують перевидати наступного року, оскільки він буде більш допрацьований та доповнений.


Переглядів: 310 | Додав: Dnister









Пошук на сторінці
Статистика

Locations of visitors to this page
 
Кнопка сторінки

Івано-Франківська обласна організація НСКУ

 


Наші друзі







Відлуння віків Вишивка Оксани Чемеринської
 
©2010 - 24. 
Ідея, автор, збір і систематизація матеріалів - 
Почесний краєзнавець
України 
Андрій Чемеринський. 


Матеріали авторів розміщені виключно для популяризації та зацікавлення історією рідного краю. 
Висловлюємо подяку авторам за їхню нелегку працю! 
Через технічні можливості сторінки ми не можемо подати посилання (гіперлінк), проте вкажемо прізвище автора (або ресурс походження). 
Нашим завданням є збір масиву інформації з різних джерел - щоб зацікавлені особи мали можливість з нею працювати. Ряд інтернет - сторінок з часом втрачають свої попередні публікації, ми старатимемося їх зберегти на цьому ресурсі. 

Подання власних дописів та досліджень для розміщення на сторінці вітається.

Спілка та веб - сторінка не є власником авторських матеріалів, тільки популяризує їх для загальної обізнаності.

Офіційна позиція Спілки може бути відмінною від думки поданої в авторських матеріалах. 

Copyright MyCorp © 2024