П`ятниця, 29.03.2024, 09:08:03

 
Меню сторінки
 
Анонси подій
 
Нові світлини

 
Важливі події

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

 
Календар новин
 
Архів новин
Головна » 2011 » Серпень » 3 » 12-14 серпня відбудеться Другий відкритий фестиваль «Медовий Спас у Коломиї»
16:10:07
12-14 серпня відбудеться Другий відкритий фестиваль «Медовий Спас у Коломиї»
Другий відкритий фестиваль «Медовий Спас у Коломиї» цьогоріч проходитиме з 12 по 14 серпня та присвячується 185-річчю від дня народження визначного галицько-українського політика, громадсько-політичного та культурно-просвітнього діяча, письменника, священика, редактора багатьох галицьких видань о. Івана Наумовича.
Отож, 12 серпня в концертно-виставковій залі Музею історії міста Коломиї відбудеться ювілейна академія та відкриття виставки картин «Квіти Олега Лобурака». 13 серпня — зустріч з пасічником з села Перерив Коломийського району Віктором Кондрюком. Урочисте відкриття фестивалю заплановане на 14 серпня на площі біля музею. З 10 години ранку тут працюватиме традиційна виставка-ярмарок меду та бджолопродуктів за участю бджолярів Коломийського, Снятинського, Косівського, Надвірнянського, Долинського, Богородчанського районів, міста Борщів Тернопільської області.
Фольклорну програму фестивалю готує фольклорно-етнографічний колектив «Перевесло» з села Воскресинці, фольклорний колектив «Веселі молодиці» з села Перерив Коломийського району. Традиційно, на фестивалі виступить народний ансамбль музик «Серпанок» з с. Молодятин під орудою сільського голови Михайла Гриньківа. Завершить фестивальну програму хор кафедрального собору Преображення Господнього УГКЦ «Світло Тавору», духовною програмою, присвяченою 1023 роковинам хрещення Київської Русі - України.
Мета фестивалю «Медовий Спас у Коломиї» — відродження української православної традиції освячення меду, популяризація духовної музики, вивчення історії розвитку бджільництва на Коломийщині, популяризація меду, медових напоїв та іншої оздоровчої продукції бджільництва.
ОДТРК

Переглядів: 529 | Додав: Dnister









Пошук на сторінці
Статистика

Locations of visitors to this page
 
Кнопка сторінки

Івано-Франківська обласна організація НСКУ

 


Наші друзі







Відлуння віків Вишивка Оксани Чемеринської
 
©2010 - 24. 
Ідея, автор, збір і систематизація матеріалів - 
Почесний краєзнавець
України 
Андрій Чемеринський. 


Матеріали авторів розміщені виключно для популяризації та зацікавлення історією рідного краю. 
Висловлюємо подяку авторам за їхню нелегку працю! 
Через технічні можливості сторінки ми не можемо подати посилання (гіперлінк), проте вкажемо прізвище автора (або ресурс походження). 
Нашим завданням є збір масиву інформації з різних джерел - щоб зацікавлені особи мали можливість з нею працювати. Ряд інтернет - сторінок з часом втрачають свої попередні публікації, ми старатимемося їх зберегти на цьому ресурсі. 

Подання власних дописів та досліджень для розміщення на сторінці вітається.

Спілка та веб - сторінка не є власником авторських матеріалів, тільки популяризує їх для загальної обізнаності.

Офіційна позиція Спілки може бути відмінною від думки поданої в авторських матеріалах. 

Copyright MyCorp © 2024