Четвер, 18.04.2024, 23:45:15

 
Меню сторінки
 
Анонси подій
 
Нові світлини

 
Важливі події

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

 
Календар новин
 
Архів новин
Головна » 2018 » Лютий » 03

Хтось колекціонує монети, банкноти, марки, а вони — цеглу. Здається, цегла цеглою, ну що тут може бути цікавого. А вони переконують, що крім естетики, стара цегла багато розповідає.

Василь Фіцак та Мирослав Грибінник відомі серед калушан. Для багатьох їхні зацікавлення здаються дивними: то цвинтар копає, то дзвони шукає, то старезні автомобілі реставрує. А тут ще й цегла. А їм просто цікаво і, як виявилося, недарма.

 

... Читати далі »

Переглядів: 480 | Долучив: Dnister | Дата: 03.02.2018

У центрі Франківська роками руйнується пам’ятка архітектури – триповерхова будівля в австрійському стилі на вул. Січових Стрільців, 16. Зведена на початку ХІХ ст. та відома як «Пасаж Єгера» споруда потерпає і від невблаганного часу, і від відсутності згоди між мешканцями, підприємцями-орендарями та міською владою.

 

Передісторія

... Читати далі »

Переглядів: 386 | Долучив: Dnister | Дата: 03.02.2018

Департамент освіти та науки Івано-Франківської міської ради оголошує конкурсний відбір на заміщення вакантної посади директора Центру туризму і краєзнавства учнівської молоді Івано-Франківської міської ради Івано-Франківської області.

Кваліфікаційні вимоги: особа є громадянином України, вільно володіє державною мовою, має вищу освіту ступеня не нижче спеціаліста або магістра та стаж педагогічної роботи не менше трьох років, а також організаторські здібності, фізичний і психічний стан якої не перешкоджає виконанню професійних обов’язків.

... Читати далі »

Переглядів: 315 | Долучив: Dnister | Дата: 03.02.2018

Сьогодні, 2 лютого відбулося засідання комісії облради з питань гуманітарної політики, на якому погодили видатки для управління культури.

Зокрема, як пояснив член комісії начальник управління культури, національностей та релігій ОДА Володимир Федорак, вони просять облраду погодити виділення 400 тисяч гривень на протипожежні заходи в елігійних спорудах, пише Бліц-Інфо.

... Читати далі »

Переглядів: 333 | Долучив: Dnister | Дата: 02.02.2018










Пошук на сторінці
Статистика

Locations of visitors to this page
 
Кнопка сторінки

Івано-Франківська обласна організація НСКУ

 


Наші друзі







Відлуння віків Вишивка Оксани Чемеринської
 
©2010 - 24. 
Ідея, автор, збір і систематизація матеріалів - 
Почесний краєзнавець
України 
Андрій Чемеринський. 


Матеріали авторів розміщені виключно для популяризації та зацікавлення історією рідного краю. 
Висловлюємо подяку авторам за їхню нелегку працю! 
Через технічні можливості сторінки ми не можемо подати посилання (гіперлінк), проте вкажемо прізвище автора (або ресурс походження). 
Нашим завданням є збір масиву інформації з різних джерел - щоб зацікавлені особи мали можливість з нею працювати. Ряд інтернет - сторінок з часом втрачають свої попередні публікації, ми старатимемося їх зберегти на цьому ресурсі. 

Подання власних дописів та досліджень для розміщення на сторінці вітається.

Спілка та веб - сторінка не є власником авторських матеріалів, тільки популяризує їх для загальної обізнаності.

Офіційна позиція Спілки може бути відмінною від думки поданої в авторських матеріалах. 

Copyright MyCorp © 2024