Четвер, 25.04.2024, 09:09:17

 
Меню сторінки
 
Анонси подій
 
Нові світлини

 
Важливі події

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

 
Календар новин
 
Архів новин
Головна » 2018 » Лютий » 26

Як раніше писала Фіртка, Івано-Франківський обласний Музей визвольної боротьби ім. Степана Бандери днями на інтернет-аукціоні придбав за кошти благодійників петлицю вояка Української Галицької Армії.

Зараз Музей просить доброчинців долучитися до збору коштів на придбання ще однієї реліквії. Це - нашивка на рукав строю Української Галицької Армії (УГА) - пружки, інформує Фіртка.

... Читати далі »

Переглядів: 326 | Долучив: Dnister | Дата: 26.02.2018

Днями у приміщенні районного Будинку культури відбулася презентація філателістичної виставки, яку на Косівщину привіз її автор, відомий громадський діяч, член Київського товариства філателістів та Черкаського земляцтва «Шевченків край» у м.Києві Олександр Канівець.

Олександр Володимирович уже не вперше відвідує Косівщину зі своїми виставками. Так, у 2015 році ним була представлена виставка, присвячена 200-літтю від Дня народження Тараса Григоровича Шевченка. У 2016 році він презентував свої виставки на ХХІІІ Міжнародному Гуцульському фестивалі, який проходив у місті ... Читати далі »

Переглядів: 324 | Долучив: Dnister | Дата: 26.02.2018

Наприкінці січня 2018 року Божого у церкві св.Параскевії с.Межигірці Галицького деканату зібралися парафіяни, священики, запрошені на урочисте відкриття та освячення пам’ятної меморіальної дошки нашого багаторічного духовного душпастиря, учителя, колишнього настоятеля храму св. Параскевії і храму св. Миколая с.Медуха отця Василя Чередарчука. Отець Руслан і отець Михайло відслужили Святу Літургію.

Право на відкриття меморіальної дошки надали рідним о. В.Чередарчука - дружині, дочці, сестрі та вчительці-пенсіонерці Наталії Валько. Спадає бі ... Читати далі »

Переглядів: 342 | Долучив: Dnister | Дата: 26.02.2018










Пошук на сторінці
Статистика

Locations of visitors to this page
 
Кнопка сторінки

Івано-Франківська обласна організація НСКУ

 


Наші друзі







Відлуння віків Вишивка Оксани Чемеринської
 
©2010 - 24. 
Ідея, автор, збір і систематизація матеріалів - 
Почесний краєзнавець
України 
Андрій Чемеринський. 


Матеріали авторів розміщені виключно для популяризації та зацікавлення історією рідного краю. 
Висловлюємо подяку авторам за їхню нелегку працю! 
Через технічні можливості сторінки ми не можемо подати посилання (гіперлінк), проте вкажемо прізвище автора (або ресурс походження). 
Нашим завданням є збір масиву інформації з різних джерел - щоб зацікавлені особи мали можливість з нею працювати. Ряд інтернет - сторінок з часом втрачають свої попередні публікації, ми старатимемося їх зберегти на цьому ресурсі. 

Подання власних дописів та досліджень для розміщення на сторінці вітається.

Спілка та веб - сторінка не є власником авторських матеріалів, тільки популяризує їх для загальної обізнаності.

Офіційна позиція Спілки може бути відмінною від думки поданої в авторських матеріалах. 

Copyright MyCorp © 2024