П`ятниця, 26.04.2024, 19:42:36

 
Меню сторінки
 
Анонси подій
 
Нові світлини

 
Важливі події

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

 
Календар новин
 
Архів новин
Головна » 2011 » Серпень » 17 » Наукова конференція у Верховині до ХХ - річчя Незалежності
10:47:42
Наукова конференція у Верховині до ХХ - річчя Незалежності
17 серпня 2011 р. в актовому залі Верховинської ЗОШ І-ІІІ ст. відбудеться науково-практична  конференція: "Проголошення незалежності України, розвиток, становлення та утвердження Української держави – важливий етап в історії українського народу: минула історія, сучасний стан, проблеми і перспективи”.
Учасниками конференції є: керівники районних організацій, установ, підприємств, селищний і сільські голови, директори шкіл, керівники закладів культури, охорони здоров’я, музеїв, голови комісій районної ради, керівники політичних партій і громадських організацій, духовенство.
На конференції прозвучать доповіді: "Історія боротьби українського народу за свою незалежну державу та її розбудову" (Шкрібляк П.В. – директор Філії "Гуцульщина” ННДІУ), "Роль місцевого самоврядування та органів виконавчої влади в забезпеченні розбудовчих процесів на Верховинщині в період розбудови Української держави" (Пониполяк П. М. – голова громадської ради Верховинської РДА), "Діяльність товариства "Гуцульщина”, і громадськості Верховинщини щодо розвитку демократичних процесів на рубежі 80-90 рр. ХХ ст. та в період незалежності України", (Ватаманюк Д.М. – голова Всеукраїнського обєднаного товариства "Гуцульщина”), "Соціально-економічний розвиток у Верховинському районі в період розбудови Української незалежної держави: стан, проблеми і шляхи їх розв’язання" (Минайлюк В. М. – начальник управління економіки Верховинської РДА), "Стан, проблеми і перспективи культурно-духовного розвитку, збереження природо-культурної спадщини у Верховинському районі в умовах незалежності України та місце і роль в цих процесах закладів освіти, культури, релігійних громад та ін. організацій" (доповідатимуть: Дідушко В.І. – начальник відділу освіти Верховинської РДА; Корнелюк М.М. – начальник відділу культури і мистецтв Верховинської РДА: Рибарук І.В. – священик Криворівнянської церкви Різдва Пресвятої Богородиці, Зеленчук І.М. – ст. науковий співробітник Філії "Гуцульщина” ННДІУ); "Основні державні документи з проблем виходу України з кризового стану та завдання регіональних і місцевих органів влади та громадських організацій щодо їх реалізації в умовах Прикарпаття і Верховинщини" (Струтинський Р.Й., депутат Івано-Франківської обласної ради, заступник голови ОДА).
Заплановано демонстрацію фрагменту відеофільму «Верховинська Гуцульщина за 20 років незалежності України» та прийняття рекомендацій з обговорюваних на конференції проблем.
Верховинська РДА

Переглядів: 612 | Додав: Dnister









Пошук на сторінці
Статистика

Locations of visitors to this page
 
Кнопка сторінки

Івано-Франківська обласна організація НСКУ

 


Наші друзі







Відлуння віків Вишивка Оксани Чемеринської
 
©2010 - 24. 
Ідея, автор, збір і систематизація матеріалів - 
Почесний краєзнавець
України 
Андрій Чемеринський. 


Матеріали авторів розміщені виключно для популяризації та зацікавлення історією рідного краю. 
Висловлюємо подяку авторам за їхню нелегку працю! 
Через технічні можливості сторінки ми не можемо подати посилання (гіперлінк), проте вкажемо прізвище автора (або ресурс походження). 
Нашим завданням є збір масиву інформації з різних джерел - щоб зацікавлені особи мали можливість з нею працювати. Ряд інтернет - сторінок з часом втрачають свої попередні публікації, ми старатимемося їх зберегти на цьому ресурсі. 

Подання власних дописів та досліджень для розміщення на сторінці вітається.

Спілка та веб - сторінка не є власником авторських матеріалів, тільки популяризує їх для загальної обізнаності.

Офіційна позиція Спілки може бути відмінною від думки поданої в авторських матеріалах. 

Copyright MyCorp © 2024