П`ятниця, 26.04.2024, 19:17:34

 
Меню сторінки
 
Анонси подій
 
Нові світлини

 
Важливі події

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

 
Календар новин
 
Архів новин
Головна » 2018 » Лютий » 16 » У березні цього року в Івано-Франківську планують організувати курси екскурсоводів
19:22:49
У березні цього року в Івано-Франківську планують організувати курси екскурсоводів

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив заступник начальника управління туризму та міжнародної технічної допомоги департаменту міжнародного співробітництва ОДА Віталій Передерко.

«З метою підтримки розвитку державно-приватного партнерства, реалізації спільних проектів у рамках об’єднання «Туристична рада Івано-Франківської області» державне підприємство «Навчально-консультаційний центр по туризму» за підтримки ГО «Всеукраїнська асоціації гідів», ТзОВ «Туристична фірма «Еней», інформаційного сприяння управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій облдержадміністрації започатковує проект фахової підготовки екскурсоводів для міста Івано-Франківська – Курси екскурсоводів», – йдеться у дописі.

Результатом має бути підготовка фахівців туристичного супроводу за існуючими туристичними маршрутами, а також створення нових оригінальних маршрутів.

До програми входить: теоретична і практична підготовка, вивчення і оволодіння методичними прийомами проведення екскурсій, складання та калькуляція маршрутів, психологія роботи з різними групами туристів, а також вивчення історії і пам’яток Івано-Франківська. До закінчення навчання слухачі підготують «портфель гіда» і авторську екскурсію.

Після закінчення курсу слухачі набудуть навички проведення екскурсій та розробки маршрутів, отримують свідоцтво державного зразка за фахом «Екскурсовод».

Термін навчання – 3 місяці.
Початок навчання: 16 березня 2018 року.
Викладачі: методисти та практикуючі гіди, сертифіковані тренери Федерації європейських гідів (FEG), члени ГО «Всеукраїнська асоціація гідів», викладачі вищих навчальних закладів Києва та Івано-Франківська.
Місце проведення: туристично-інвестиційних центр м. Івано-Франківська (конференц-зал). Контакти організаторів: (0342) 71 35 18, 72 57 70


Переглядів: 316 | Додав: Dnister









Пошук на сторінці
Статистика

Locations of visitors to this page
 
Кнопка сторінки

Івано-Франківська обласна організація НСКУ

 


Наші друзі







Відлуння віків Вишивка Оксани Чемеринської
 
©2010 - 24. 
Ідея, автор, збір і систематизація матеріалів - 
Почесний краєзнавець
України 
Андрій Чемеринський. 


Матеріали авторів розміщені виключно для популяризації та зацікавлення історією рідного краю. 
Висловлюємо подяку авторам за їхню нелегку працю! 
Через технічні можливості сторінки ми не можемо подати посилання (гіперлінк), проте вкажемо прізвище автора (або ресурс походження). 
Нашим завданням є збір масиву інформації з різних джерел - щоб зацікавлені особи мали можливість з нею працювати. Ряд інтернет - сторінок з часом втрачають свої попередні публікації, ми старатимемося їх зберегти на цьому ресурсі. 

Подання власних дописів та досліджень для розміщення на сторінці вітається.

Спілка та веб - сторінка не є власником авторських матеріалів, тільки популяризує їх для загальної обізнаності.

Офіційна позиція Спілки може бути відмінною від думки поданої в авторських матеріалах. 

Copyright MyCorp © 2024