Четвер, 25.04.2024, 08:36:51

 
Меню сторінки
 
Анонси подій
 
Нові світлини

 
Важливі події

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

 
Календар новин
 
Архів новин
Головна » 2017 » Грудень » 15

Виконавчий комітет постановив винести на розгляд сесії Івано-Франківської міської ради проект рішення «Про проведення комплексу протиаварійних робіт та регенерації будинку на площі Ринок, 5».

У документі зазначено, що роботи виконуватиме інвестор, з яким мерія повинна укласти відповідний інвестиційний договір. Той, у свою чергу, зобов’язується передати у власність міської ради 5 квартир в об’єктах житлового будівництва, які введені в експлуатацію в межах території міста, пише Фіртка із посиланням на Побудовано в ІФ.

... Читати далі »

Переглядів: 324 | Долучив: Dnister | Дата: 15.12.2017

Будь-який колекціонер підтвердить, що найбільше станиславівських поштівок – з видами Сапіжинської (Незалежності). Та майже всі вони презентують її початкову частину – так звану лінію А-Б, що тягнулась від пасажу Ґартенбергів до перехрестя з Шашкевича. А далі починається якась «мертва зона», яку фотографи й видавці листівок обходили стороною. Як же виглядала кінцева частина найпопулярнішої вулиці Франківська?

Є одна унікальна поштівка, якої не має жоден з місцевих філокартистів. Колись нею володів краєзнавецьПетро Арсенич. Він дозволив Михайлу Головатому з ... Читати далі »

Переглядів: 469 | Долучив: Dnister | Дата: 15.12.2017

У церкві Зішестя Святого Духа, філія Музею мистецтв Прикарпаття - об'єкті світової спадщини ЮНЕСКО в місті Рогатин є дзвін, вилитий у ливарні Антонія Серафина у 1903 році.

Церква Святого Духа — дерев'яний християнський храм у місті Рогатині Івано-Франківської області, пам'ятка народної архітектури та монументального мистецтва національного значення; нині використовується як музейний заклад, складова (разом із художньо-краєзнавчим музеєм) Музейного комплексу в місті Рогатині, що є філіалом обласного художнього музею, повідомив спеціаліст відділу з питань інвести ... Читати далі »

Переглядів: 362 | Долучив: Dnister | Дата: 15.12.2017










Пошук на сторінці
Статистика

Locations of visitors to this page
 
Кнопка сторінки

Івано-Франківська обласна організація НСКУ

 


Наші друзі







Відлуння віків Вишивка Оксани Чемеринської
 
©2010 - 24. 
Ідея, автор, збір і систематизація матеріалів - 
Почесний краєзнавець
України 
Андрій Чемеринський. 


Матеріали авторів розміщені виключно для популяризації та зацікавлення історією рідного краю. 
Висловлюємо подяку авторам за їхню нелегку працю! 
Через технічні можливості сторінки ми не можемо подати посилання (гіперлінк), проте вкажемо прізвище автора (або ресурс походження). 
Нашим завданням є збір масиву інформації з різних джерел - щоб зацікавлені особи мали можливість з нею працювати. Ряд інтернет - сторінок з часом втрачають свої попередні публікації, ми старатимемося їх зберегти на цьому ресурсі. 

Подання власних дописів та досліджень для розміщення на сторінці вітається.

Спілка та веб - сторінка не є власником авторських матеріалів, тільки популяризує їх для загальної обізнаності.

Офіційна позиція Спілки може бути відмінною від думки поданої в авторських матеріалах. 

Copyright MyCorp © 2024