П`ятниця, 26.04.2024, 22:16:20

 
Меню сторінки
 
Анонси подій
 
Нові світлини

 
Важливі події

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

 
Календар новин
 
Архів новин
Головна » 2017 » Грудень » 21 » Фортечний провулок у Івано-Франківську реставруватиме фірма із Тлумача
12:43:57
Фортечний провулок у Івано-Франківську реставруватиме фірма із Тлумача

Департамент містобудування,архітектури та культурної спадщини Івано-Франківської міської ради опублікував звіти про укладені договіри. Комплексну реставрацію фортечної стіни Фортечного провулку у Франківську фірма ПП “Єврокрок” проведе за 90 498,09 грн. Ще 236 339,66 грн департамент заплатить цій фірмі за реставрацію кам’яниці на Мазепи, 5. За умовами тендерів роботи мають бути виконані до 31 грудня 2017 року. За реставрацію візьметься тлумацька фірма ПП “Єврокрок”, яка минулого року отримала замовлення на реставраційні роботи — загалом на 2,3 млн грн.

Керівником і співзасновником ПП “Єврокрок” є Володимир Тихоліз. За даними державного реєстру фізичних і юридичних осіб, співзасновниками фірми є ще Ігор Петрук та Ярослав Ткачук. За даними пошукової системи Youcontrol, співзасновницею ПП “Єврокрок” була Світлана Нижник, теж тлумачанка.

ПП «Єврокрок» отримало минулого року від департаменту замовлення на реставраційні роботи — загалом на 2,3 млн грн. Колишньою співзасновницею фірми зазначена Світлана Нижник. Як пояснив тоді “Репортеру” нині вже колишній головний архітектор міста, Дмитро Нижник, це дружина брата. За словами Нижника на час тендеру вона вже не була у засновниках фірми.

Нагадаємо, у 2016 році до Дня Незалежності міська влада Івано-Франківська, з оркестром, співами та голубами, відкрила оглядовий майданчик на ратуші та Фортечний провулок. Оживити туристичні принади закерував міський голова Руслан Марцінків. Роботи доручили архітектурному департаменту. На все про все дали кілька місяців. На реконструкцію витратили 800 тисяч гривень.

Ольга Суровська


Переглядів: 338 | Додав: Dnister









Пошук на сторінці
Статистика

Locations of visitors to this page
 
Кнопка сторінки

Івано-Франківська обласна організація НСКУ

 


Наші друзі







Відлуння віків Вишивка Оксани Чемеринської
 
©2010 - 24. 
Ідея, автор, збір і систематизація матеріалів - 
Почесний краєзнавець
України 
Андрій Чемеринський. 


Матеріали авторів розміщені виключно для популяризації та зацікавлення історією рідного краю. 
Висловлюємо подяку авторам за їхню нелегку працю! 
Через технічні можливості сторінки ми не можемо подати посилання (гіперлінк), проте вкажемо прізвище автора (або ресурс походження). 
Нашим завданням є збір масиву інформації з різних джерел - щоб зацікавлені особи мали можливість з нею працювати. Ряд інтернет - сторінок з часом втрачають свої попередні публікації, ми старатимемося їх зберегти на цьому ресурсі. 

Подання власних дописів та досліджень для розміщення на сторінці вітається.

Спілка та веб - сторінка не є власником авторських матеріалів, тільки популяризує їх для загальної обізнаності.

Офіційна позиція Спілки може бути відмінною від думки поданої в авторських матеріалах. 

Copyright MyCorp © 2024