П`ятниця, 19.04.2024, 20:12:06

 
Меню сторінки
 
Анонси подій
 
Нові світлини

 
Важливі події

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

 
Календар новин
«  Липень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
 
Архів новин
Головна » 2012 » Липень » 31 » Музей історії Надвірнянського нафтопромислового району
16:01:28
Музей історії Надвірнянського нафтопромислового району
27 липня 2012 року в Надвірнянській районній державній адміністрації проводилась нарада при голові РДА Калічку В.І. за участі представників громадськості, підприємств, установ, організацій району, на якій обговорювалось питання „Про створення музею історії Надвірнянського нафтопромислового району”.
Дана  нарада проводилася на прохання ініціативної групи зі створення Музею історії Надвірнянського нафтопромислового району, яка на даний час проведення наради вже пройшла державну реєстрацію та набула статусу громадської організації „Інститут історії Надвірнянського нафтопромислового району”.
Нарада стала одним із заходів підтримки Надвірнянською РДА ідеї створення Музею на теренах Надвірнянщини та мала на меті допомогти її ініціаторам реалізувати розпочату справу.
На нараді зі спільною доповіддю виступили представники Координаційної ради та Правління громадської організації „Інститут історії Надвірнянського нафтопромислового району”:співавтор проекту, начальник НГВУ «Надвірнанафтогаз» Володимир Степанович Чуприна – розпочав доповідь, повідомив про створення на громадських засадах Музею історії Надвірнянського нафтопромислового району та поінформував про інші нафтогазовидобувні райони, в яких існують музеї нафти; співавтор проекту, краєзнавець Надвірнянщини Максим’юк Михайло Іванович – цікаво і насичено розповів про історію становлення нафтовидобутку в Надвірнянському нафтопромисловому районі; науковий консультант, співавтор проекту, к.ю.н. Темех Ігор Теодозійович – охарактеризував прогнозовані затрати на створення Музею історії Надвірнянського нафтопромислового району, окреслив послідовність (етапи) формування музейної експозиції, розкрив основні перспективи використання Музею та повідомив про форми участі громадськості в становленні і подальшому розвитку Музею.
Нарада прийняла рішення, яким визначила ряд заходів, що необхідні для повноцінного становлення та формування експозиціїМузею історії Надвірнянського нафтопромислового району.

Переглядів: 578 | Додав: Dnister









Пошук на сторінці
Статистика

Locations of visitors to this page
 
Кнопка сторінки

Івано-Франківська обласна організація НСКУ

 


Наші друзі







Відлуння віків Вишивка Оксани Чемеринської
 
©2010 - 24. 
Ідея, автор, збір і систематизація матеріалів - 
Почесний краєзнавець
України 
Андрій Чемеринський. 


Матеріали авторів розміщені виключно для популяризації та зацікавлення історією рідного краю. 
Висловлюємо подяку авторам за їхню нелегку працю! 
Через технічні можливості сторінки ми не можемо подати посилання (гіперлінк), проте вкажемо прізвище автора (або ресурс походження). 
Нашим завданням є збір масиву інформації з різних джерел - щоб зацікавлені особи мали можливість з нею працювати. Ряд інтернет - сторінок з часом втрачають свої попередні публікації, ми старатимемося їх зберегти на цьому ресурсі. 

Подання власних дописів та досліджень для розміщення на сторінці вітається.

Спілка та веб - сторінка не є власником авторських матеріалів, тільки популяризує їх для загальної обізнаності.

Офіційна позиція Спілки може бути відмінною від думки поданої в авторських матеріалах. 

Copyright MyCorp © 2024