Середа, 17.04.2024, 01:00:30

 
Меню сторінки
 
Анонси подій
 
Нові світлини

 
Важливі події

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

 
Календар новин
 
Архів новин
Головна » 2017 » Травень » 29 » На Прикарпатті встановлюють нові туристично-інформаційні стенди
12:00:27
На Прикарпатті встановлюють нові туристично-інформаційні стенди

У рамках реалізації проекту ЄС « Івано-Франківська область – край для туризму» у 2016 році проведено моніторинг технічного стану і наявності інформаційних щитів, розміщених біля визначних туристичних атракцій в області. За результатами моніторингу обрано 30 об’єктів, поруч з якими було заплановано виготовити і встановити нові туристично-інформаційні стенди.

Протягом березня-травня 2017 року встановлено 18 туристично-інформаційних стендів, зокрема, це бункер обласного провідника ОУН Ярослава Мельника «Роберта», Павлівський камінь, Костел Благовіщення у Більшівцях, Церква Різдва Пресвятої Богородиці у Криворівні, Церква Різдва Пресвятої Богородиці у Нижньому Вербіжі, Чернелицький замок, Княждвірський тисовий заказник, Терношорське святилище, Кринчиста криниця, Женецькй Гук, Пнівський замок, Старунський грязьовий вулкан, Костел св. Антонія у Гвіздці, Церква Святого Вознесіння у Снятині, Бухтівецький водоспад, церква Святого Миколая у Чесниках, садиба Рея у Приозерному, церква Святого Василія Великого в Черче.

Наразі вже виготовлено ще 12 стендів, які заплановано встановити протягом червня – липня.

 

Довідково

Проект «Івано-Франківська область – край для туризму» впроваджується управлінням міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій обласної державної адміністрації за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Метою проекту є підтримка соціально-економічного зростання Івано-Франківщини через впровадження ефективної регіональної політики та розвиток туристичної галузі Прикарпаття.

Основні завдання проекту:

- впровадження туристичної політики шляхом розробки та затвердження Регіональної цільової програми розвитку туризму на 2016-2020 роки;

- забезпечення функціонування обласного центру розвитку туризму;

- організації курсів підвищення кваліфікації працівників галузі, проведення категоризації садиб та запровадження он-лайн консультування підприємців галузі;

- будівництво центрів гостинності для зупинок туристичних автобусів і короткотермінового відпочинку туристів та встановлення інформаційних таблиць до туристичних атракцій;

- підтримка позитивного іміджу Івано-Франківщини туристичної: видання промоційних матеріалів про регіон та його туристичні особливості, забезпечення участі області у туристичних виставках, організація ознайомчих візитів для ЗМІ та туристичних фірм, проведення круглих столів, конференцій.


Переглядів: 384 | Додав: Dnister









Пошук на сторінці
Статистика

Locations of visitors to this page
 
Кнопка сторінки

Івано-Франківська обласна організація НСКУ

 


Наші друзі







Відлуння віків Вишивка Оксани Чемеринської
 
©2010 - 24. 
Ідея, автор, збір і систематизація матеріалів - 
Почесний краєзнавець
України 
Андрій Чемеринський. 


Матеріали авторів розміщені виключно для популяризації та зацікавлення історією рідного краю. 
Висловлюємо подяку авторам за їхню нелегку працю! 
Через технічні можливості сторінки ми не можемо подати посилання (гіперлінк), проте вкажемо прізвище автора (або ресурс походження). 
Нашим завданням є збір масиву інформації з різних джерел - щоб зацікавлені особи мали можливість з нею працювати. Ряд інтернет - сторінок з часом втрачають свої попередні публікації, ми старатимемося їх зберегти на цьому ресурсі. 

Подання власних дописів та досліджень для розміщення на сторінці вітається.

Спілка та веб - сторінка не є власником авторських матеріалів, тільки популяризує їх для загальної обізнаності.

Офіційна позиція Спілки може бути відмінною від думки поданої в авторських матеріалах. 

Copyright MyCorp © 2024