П`ятниця, 29.03.2024, 08:15:21

 
Меню сторінки
 
Анонси подій
 
Нові світлини

 
Важливі події

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

 
Календар новин
 
Архів новин
Головна » 2021 » Червень » 1 » Розпочався прийом творчих робіт на здобуття премії імені Володимира Полєка в галузі краєзнавства
21:41:02
Розпочався прийом творчих робіт на здобуття премії імені Володимира Полєка в галузі краєзнавства

Відповідно до розпоряджень обласної державної адміністрації та обласної ради від 19.03.2010 року № 157/42-р “Про премію імені Володимира Полєка”  (зі змінами)  управління культури, національностей та релігій обласної державної адміністрації оголошує про прийом  робіт на здобуття премії імені Володимира Полєка в галузі краєзнавства.

Вимоги до творчих робіт:

- премією імені Володимира Полєка відзначають творчі роботи в галузі краєзнавства присуджується щорічно окремим краєзнавцям, колективам краєзнавців або краєзнавчим організаціям і установам за вагомий внесок у справу вивчення, збереження і популяризації історико-культурної спадщини рідного краю Прикарпаття, особливий вклад у розвиток різних напрямків краєзнавчих досліджень;

- на здобуття премії імені Володимира Полєка подаються творчі роботи які об’єктивно, аргументовано, ретельно визначають зміст краєзнавчої роботи та краєзнавчого дослідження (монографії, описи путівників, нарисів довідників, окремих публікацій, циклів статей, сценаріїв, кінофільмів, теле- і радіопередач та ін.);

- на здобуття премії подаються такі документи: клопотання правління Івано-Франківської обласної організації Національної спілки краєзнавців України, міських, районних осередків про присудження премії, витяг із протоколу засідання, біографічна довідка кандидата, характеристика краєзнавчої діяльності та творчого доробку, копії документів, що посвідчують нагородження державними і відомчими відзнаками.

Роботи на здобуття премії мають право висувати: правління Івано-Франківської обласної, міських та районних організацій Національної спілки краєзнавців України, наукові установи, навчальні заклади, музеї, архіви, бібліотеки, громадські об’єднання, в яких діють осередки спілки

Комісія проводить розгляд, обговорення та оцінку робіт, поданих на здобуття премії імені Володимира Полєка та приймає рішення щодо кандидатур на її присудження.

Творчі роботи приймаються з  01.06. по 01.07.2021 року.

Адреса: 76004, м. Івано-Франківськ, вул.Грушевського, 21, управління культури, національностей та релігій облдержадміністрації, каб.541, тел. – (034-2) - 55-19-41.


Переглядів: 146 | Додав: Dnister









Пошук на сторінці
Статистика

Locations of visitors to this page
 
Кнопка сторінки

Івано-Франківська обласна організація НСКУ

 


Наші друзі







Відлуння віків Вишивка Оксани Чемеринської
 
©2010 - 24. 
Ідея, автор, збір і систематизація матеріалів - 
Почесний краєзнавець
України 
Андрій Чемеринський. 


Матеріали авторів розміщені виключно для популяризації та зацікавлення історією рідного краю. 
Висловлюємо подяку авторам за їхню нелегку працю! 
Через технічні можливості сторінки ми не можемо подати посилання (гіперлінк), проте вкажемо прізвище автора (або ресурс походження). 
Нашим завданням є збір масиву інформації з різних джерел - щоб зацікавлені особи мали можливість з нею працювати. Ряд інтернет - сторінок з часом втрачають свої попередні публікації, ми старатимемося їх зберегти на цьому ресурсі. 

Подання власних дописів та досліджень для розміщення на сторінці вітається.

Спілка та веб - сторінка не є власником авторських матеріалів, тільки популяризує їх для загальної обізнаності.

Офіційна позиція Спілки може бути відмінною від думки поданої в авторських матеріалах. 

Copyright MyCorp © 2024