Четвер, 28.03.2024, 20:49:10

 
Меню сторінки
 
Анонси подій
 
Нові світлини

 
Важливі події

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

 
Календар новин
«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
 
Архів новин
Головна » 2012 » Квітень » 10 » Рекомендації департаменту архітектури щодо ремонту будівель в межах історико-архітектурної заповідної території в центральній частині міста
16:31:17
Рекомендації департаменту архітектури щодо ремонту будівель в межах історико-архітектурної заповідної території в центральній частині міста
З нагоди святкування 350-ї річниці заснування міста Івано-Франківська, з метою приведення фасадів будинків-пам’яток архітектури та суміжних їм будівель і споруд, що розташовані в межах історико-архітектурної заповідної території в центральній частині міста, до належного стану Департамент містобудування та архітектури надає рекомендації та вимоги власникам будівель, щодо відновлення опорядження фасадів.
Власникам та співвласникам будівель і споруд необхідно виконати:
1. Відновлення втрачених автентичних елементів декору фасадів (штукатурки, облицювальної плитки, облицювального каменю, архітектурних деталей тощо).
2. Захист виступаючих елементів фасаду (підвіконників, карнизів, тощо) від впливу атмосферних опадів шляхом влаштування відливів, залізнення, облицювання і т.п.
3. Пофарбування фасадів у відповідності до паспорту пофарбування фасаду, розробленого ліцензованого проектною організацією, погодженого в Департаменті містобудування та архітектури і у відділі охорони культурної спадщини головного управління культури облдержадміністрації.
4. Приведення реклами у відповідність до цивілізованих європейських норм, у відповідності до архітектурного і стильового образу будівлі.
За консультаціями з приводу кольорового вирішення фасадів, розроблення паспортів опорядження звертатися до управління генерального плану та містобудівного кадастру Департаменту містобудування та архітектури.
За рекомендаціями стосовно заходів по відновленню втрачених автентичних елементів декору фасадів звертатися до відділу охорони культурної спадщини міськвиконкому.
Роботи по опорядженню фасадів повинні виконуватися будівельною організацією, яка має відповідну ліцензію.

Переглядів: 463 | Додав: Dnister









Пошук на сторінці
Статистика

Locations of visitors to this page
 
Кнопка сторінки

Івано-Франківська обласна організація НСКУ

 


Наші друзі







Відлуння віків Вишивка Оксани Чемеринської
 
©2010 - 24. 
Ідея, автор, збір і систематизація матеріалів - 
Почесний краєзнавець
України 
Андрій Чемеринський. 


Матеріали авторів розміщені виключно для популяризації та зацікавлення історією рідного краю. 
Висловлюємо подяку авторам за їхню нелегку працю! 
Через технічні можливості сторінки ми не можемо подати посилання (гіперлінк), проте вкажемо прізвище автора (або ресурс походження). 
Нашим завданням є збір масиву інформації з різних джерел - щоб зацікавлені особи мали можливість з нею працювати. Ряд інтернет - сторінок з часом втрачають свої попередні публікації, ми старатимемося їх зберегти на цьому ресурсі. 

Подання власних дописів та досліджень для розміщення на сторінці вітається.

Спілка та веб - сторінка не є власником авторських матеріалів, тільки популяризує їх для загальної обізнаності.

Офіційна позиція Спілки може бути відмінною від думки поданої в авторських матеріалах. 

Copyright MyCorp © 2024