Четвер, 25.04.2024, 16:02:42

 
Меню сторінки
 
Анонси подій
 
Нові світлини

 
Важливі події

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

 
Календар новин
 
Архів новин
Головна » 2012 » Березень » 1 » Шанувальникам історії та футболу - нові видавничі проекти Національного заповідника «Давній Галич»
21:10:03
Шанувальникам історії та футболу - нові видавничі проекти Національного заповідника «Давній Галич»
Одним з напрямків діяльності Національного заповідника «Давній Галич», як наукової установи, є видавництво. З нагоди різних заходів (конференцій, семінарів) видаються збірники матеріалів. Також, для популяризації пам’яток, які знаходяться на терені Заповідника; зацікавлення туристів музейними закладами, пам’ятками історії і культури друкуються популяризаційні видання (буклети та календарики). Загалом, за 17 років своєї діяльності Заповідником видано більше шести десятків різнопланових видань.
І ось – нова друкована продукція, яка безперервно потішить око і буде корисною для шанувальників рідного краю та любителів футболу. Це – календар на 2012 рік, який виданий інформаційно-видавничим відділом Заповідника. Задум є чудовий, оскільки завдяки йому одночасно здійснюється популяризація пам’яток культурної спадщини та проведення в Україні футбольного турніру Євро-2012.  
Чудова  світлина Замкової гори з вежею замку є мотивацією для всіх шанувальників футболу та краєзнавства відвідати одну з шести уцілілих фортець Прикарпаття, а подана веб-адреса Національного заповідника в світовій мережі Інтернет дасть змогу отримати всю необхідну інформацію про один з найбільших заповідників у Європі.

Календар надруковано на крейдяному папері формату А3. За своїм наповненням він поділяється на три блоки: І. зображення пам’ятки культури національного значення – Галицького старостинського замку XIV ст;  ІІ. сам календар на 2012 рік; ІІІ. інформація для футбольних вболівальників Євро-2012. 
Для практичного використання календаря подано розподіл країн – учасників Євро-2012 на групи (А, B, C, D); календар командних ігор по датах (І – ІІІ тури, проведення чвертьфіналів, півфіналів та фіналу); також, вболівальник матиме змогу самостійно внести інформацію про переможців у спеціально виведені таблички.
Видання подібного календаря є добрим прикладом менеджменту щодо популяризації пам’яток культурної спадщини, ознайомлення ширших кіл громадськості з славними об’єктами минулого нашого краю.
Чемеринський Андрій. Член НСКУ, магістр історії

Переглядів: 525 | Додав: Dnister









Пошук на сторінці
Статистика

Locations of visitors to this page
 
Кнопка сторінки

Івано-Франківська обласна організація НСКУ

 


Наші друзі







Відлуння віків Вишивка Оксани Чемеринської
 
©2010 - 24. 
Ідея, автор, збір і систематизація матеріалів - 
Почесний краєзнавець
України 
Андрій Чемеринський. 


Матеріали авторів розміщені виключно для популяризації та зацікавлення історією рідного краю. 
Висловлюємо подяку авторам за їхню нелегку працю! 
Через технічні можливості сторінки ми не можемо подати посилання (гіперлінк), проте вкажемо прізвище автора (або ресурс походження). 
Нашим завданням є збір масиву інформації з різних джерел - щоб зацікавлені особи мали можливість з нею працювати. Ряд інтернет - сторінок з часом втрачають свої попередні публікації, ми старатимемося їх зберегти на цьому ресурсі. 

Подання власних дописів та досліджень для розміщення на сторінці вітається.

Спілка та веб - сторінка не є власником авторських матеріалів, тільки популяризує їх для загальної обізнаності.

Офіційна позиція Спілки може бути відмінною від думки поданої в авторських матеріалах. 

Copyright MyCorp © 2024