Неділя, 05.05.2024, 10:37:22

 
Меню сторінки
 
Анонси подій
 
Нові світлини

 
Важливі події

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

 
Календар новин
 
Архів новин
Головна » 2011 » Жовтень » 24 » Створено громадську організацію «Асоціація музеїв Долинщини»
19:13:23
Створено громадську організацію «Асоціація музеїв Долинщини»
У п’ятницю, 21 жовтня в залі засідань районної ради відбулись установчі збори із створення громадської організації «Асоціація музеїв Долинщини» за участі керівника апарату райдержадміністрації Катерини Олійник, заступника керівника виконавчого апарату (керуючого справами) районної ради Івана Даниліва та керуючої справами міської ради Світлани Сапетної. Члени установчих зборів затвердили Статут організації, обрали голову Асоціації музеїв Долинщини - директора Долинського краєзнавчого музею ім.Тетяни та Омеляна Антоновичів Тетяну Сенів, а також Правління Асоціації у кількості 5 осіб.
Асоціація створена з метою встановлення зв’язків та стимулювання професійних контактів між музейними закладами та фахівцями музейної справи; налагодження та удосконалення взаємодії музейних закладів із органами державної влади, місцевого самоврядування у вирішенні питань розвитку музейної справи, соціального забезпечення працівників музейних закладів, розв’язання їх матеріально-технічного забезпечення; забезпечення постійного обміну інформацією між музейними закладами та органами державної влади, а також органами місцевого самоврядування з питань розвитку музейної справи, реалізації завдань, що стоять перед музейними закладами; допомога у підготовці та підборі висококваліфікованих працівників; сприяння збереженню історичних пам’яток та інших об’єктів, що становлять культурну ціність; вивчення традицій меценацтва та його розвиток в сучасних умовах; використання досягнень науково-технічного прогресу, всеукраїнського та світового досвіду музеєзнавства у музейній справі Долинщини та інші завдання, які покращують роботу музейних закладів.
Всього в районі функціонує 29 музеїв та кімнат музейної справи.
Долинська РДА

Переглядів: 503 | Додав: Dnister









Пошук на сторінці
Статистика

Locations of visitors to this page
 
Кнопка сторінки

Івано-Франківська обласна організація НСКУ

 


Наші друзі







Відлуння віків Вишивка Оксани Чемеринської
 
©2010 - 24. 
Ідея, автор, збір і систематизація матеріалів - 
Почесний краєзнавець
України 
Андрій Чемеринський. 


Матеріали авторів розміщені виключно для популяризації та зацікавлення історією рідного краю. 
Висловлюємо подяку авторам за їхню нелегку працю! 
Через технічні можливості сторінки ми не можемо подати посилання (гіперлінк), проте вкажемо прізвище автора (або ресурс походження). 
Нашим завданням є збір масиву інформації з різних джерел - щоб зацікавлені особи мали можливість з нею працювати. Ряд інтернет - сторінок з часом втрачають свої попередні публікації, ми старатимемося їх зберегти на цьому ресурсі. 

Подання власних дописів та досліджень для розміщення на сторінці вітається.

Спілка та веб - сторінка не є власником авторських матеріалів, тільки популяризує їх для загальної обізнаності.

Офіційна позиція Спілки може бути відмінною від думки поданої в авторських матеріалах. 

Copyright MyCorp © 2024