П`ятниця, 26.04.2024, 12:30:37

 
Меню сторінки
 
Анонси подій
 
Нові світлини

 
Важливі події

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

 
Календар новин
 
Архів новин
Головна » 2018 » Листопад » 7 » Творча зустріч з коломийським журналістом Василем Нагірним
15:02:12
Творча зустріч з коломийським журналістом Василем Нагірним

5 листопада 2018 року в Івано-Франківській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. І. Франка відбулася творча зустріч з журналістом, краєзнавцем, літератором Василем Нагірним з Коломиї.

Василь Нагірний - знаний на Прикарпатті журналіст, краєзнавець, літератор, режисер багатьох документальних фільмів, які відзначенні на всеукраїнському рівні дипломами і призами кінофестивалів. Він - член Івано-Франківського осередку Національної спілки кінематографістів України, Національних спілок журналістів та краєзнавців, автор і ведучий циклу історичних програм у телерадіомовній компанії «Нове телебачення краю» (НТК) м. Коломия. Довгий час Василь Нагірний співпрацював з періодичними виданнями краю, далі поєднував працю в газетах з науково-дослідницькою діяльністю у Національному музеї народного мистецтва Гуцульщини і Покуття ім. Йосафата Кобринського.

Зустріч розпочала директор бібліотеки Людмила Бабій, яка розповіла про творчий шлях журналіста, його досягнення на ниві кінематографії, літератури та краєзнавства, а також представила книжкову виставку видань, організовану обласною бібліотекою.

Василь Нагірний розповів про програми, які він веде на коломийському телебаченні, про нелегку працю на ниві документалістики, про фільми, які вийшли за його сценарієм.

Присутні мали змогу переглянути два документальні фільми про Івано-Франківськ та село Криворівня Верховинського району. Для гостей зустрічі журналіст подарував свої книжки з автографом.


Переглядів: 309 | Додав: Dnister









Пошук на сторінці
Статистика

Locations of visitors to this page
 
Кнопка сторінки

Івано-Франківська обласна організація НСКУ

 


Наші друзі







Відлуння віків Вишивка Оксани Чемеринської
 
©2010 - 24. 
Ідея, автор, збір і систематизація матеріалів - 
Почесний краєзнавець
України 
Андрій Чемеринський. 


Матеріали авторів розміщені виключно для популяризації та зацікавлення історією рідного краю. 
Висловлюємо подяку авторам за їхню нелегку працю! 
Через технічні можливості сторінки ми не можемо подати посилання (гіперлінк), проте вкажемо прізвище автора (або ресурс походження). 
Нашим завданням є збір масиву інформації з різних джерел - щоб зацікавлені особи мали можливість з нею працювати. Ряд інтернет - сторінок з часом втрачають свої попередні публікації, ми старатимемося їх зберегти на цьому ресурсі. 

Подання власних дописів та досліджень для розміщення на сторінці вітається.

Спілка та веб - сторінка не є власником авторських матеріалів, тільки популяризує їх для загальної обізнаності.

Офіційна позиція Спілки може бути відмінною від думки поданої в авторських матеріалах. 

Copyright MyCorp © 2024