П`ятниця, 29.03.2024, 03:24:54

 
Меню сторінки
 
Анонси подій
 
Нові світлини

 
Важливі події

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

 
Календар новин
 
Архів новин
Головна » 2012 » Березень » 27 » Урочисте відкриття ІV етапу ХVІІ Всеукраїнської учнівської олімпіади з історії в Івано-Франківську
20:39:05
Урочисте відкриття ІV етапу ХVІІ Всеукраїнської учнівської олімпіади з історії в Івано-Франківську
Для участі у ІV етапі ХVІІ Всеукраїнської учнівської олімпіади з історії на Прикарпаття прибули школярі з 24 областей України, Автономної Республіки Крим, міст Києва та Севастополя. У заключному етапі олімпіади, згідно з поданими заявками, змагатимуться 160 олімпійців.
До складу журі олімпіади залучені фахівці-історики з усіх регіонів України – науковці Центру історичної політології Інституту політичних та етнонаціональних досліджень НАН України, Київського національного університету імені Тараса Шевченка, інших провідних вищих навчальних закладів України, в тому числі і Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.
Урочистості з нагоди відкриття олімпіади відбулися у приміщенні обласної державної філармонії.
Із вітальним словом до учнівської молоді звернулись Зінаїда Болюк - начальник головного управління освіти і науки Івано-Франківської облдержадміністрації, Василь Гладій - перший заступник голови Івано-Франківської обласної ради, Роман Іваницький - заступник голови Івано-Франківської облдержадміністрації. Також, слова вітання пролунали з уст Людмили Черкаської, методиста Інституту інноваційних технологій і змісту освіти Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України; Юрія Шаповала, голови журі, керівника Центру історичної політології Інституту політичних і етнонаціональних досліджень Національної академії наук, професора, доктора історичних наук та Миколи Кугутяка, директора Інституту, доктора історичних наук, доктора філософії, професора, академіка Академії наук Вищої школи України.
Гостей також привітали професійні артисти, мистецькі народні та аматорські колективи.

Переглядів: 478 | Додав: Dnister









Пошук на сторінці
Статистика

Locations of visitors to this page
 
Кнопка сторінки

Івано-Франківська обласна організація НСКУ

 


Наші друзі







Відлуння віків Вишивка Оксани Чемеринської
 
©2010 - 24. 
Ідея, автор, збір і систематизація матеріалів - 
Почесний краєзнавець
України 
Андрій Чемеринський. 


Матеріали авторів розміщені виключно для популяризації та зацікавлення історією рідного краю. 
Висловлюємо подяку авторам за їхню нелегку працю! 
Через технічні можливості сторінки ми не можемо подати посилання (гіперлінк), проте вкажемо прізвище автора (або ресурс походження). 
Нашим завданням є збір масиву інформації з різних джерел - щоб зацікавлені особи мали можливість з нею працювати. Ряд інтернет - сторінок з часом втрачають свої попередні публікації, ми старатимемося їх зберегти на цьому ресурсі. 

Подання власних дописів та досліджень для розміщення на сторінці вітається.

Спілка та веб - сторінка не є власником авторських матеріалів, тільки популяризує їх для загальної обізнаності.

Офіційна позиція Спілки може бути відмінною від думки поданої в авторських матеріалах. 

Copyright MyCorp © 2024