Вівторок, 19.03.2024, 09:09:14

 
Меню сторінки
 
Анонси подій
 
Нові світлини

 
Важливі події

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

 
Календар новин
«  Травень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
 
Архів новин
Головна » 2021 » Травень » 28

Управління культури Коломийської міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора Музею історії міста Коломиї.
Керівником закладу культури може бути особа, яка має вищу освіту, стаж роботи у сфері культури не менше трьох років, володіє державною мовою та здатна за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.
Усі зацікавлені особи можуть взяти участь у конкурсі на заміщення вищезазначених посад керівників закладів культури.
Особа, яка бере участь у конкурсі, подає такі документи:
- заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України "Про захист персональних даних";
- автобіографія, що містить прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформац ... Читати далі »

Переглядів: 151 | Долучив: Dnister | Дата: 28.05.2021

Нещодавно відбулась зустріч міського голови Зіновія Андрійовича, старост громади та працівників управління культури і туризму з авторизованим фотографом Google Дмитром Малишев.

Він  працює над створенням нових віртуальних турів і туристичних цифрових мап Івано-Франківщини для головного туристичного порталу області (www.iftourism.com), повідомляє міська рада.

На презентації проєкту Virtual Ukraine були представленні віртуальні роботи для громад, на основі яких у планах розробка віртуальних екскурсій та турів Надвірнянською територіальною громадою.

... Читати далі »

Переглядів: 134 | Долучив: Dnister | Дата: 28.05.2021

27 травня у Калуші, що на Франківщині, у Краєзнавчому музеї Калущини презентували збірник наукових статей "Калуські історичні студії". Це п'ятий том видання, йдеться на сайті Калуської міськради, пише Суспільне Карпати.

У книзі представлені 16 статей, які підготували 19 авторів.

Основними темами публікацій є джерелознавство Калущини, зокрема матеріали архіву Калуської філії "Союзу українок", військова історія ранньомодерного часу, діяльність Калуського міського суду в роки німецької окупації 1942–1944 років, дослідження з історії національно-визвольної боротьб ... Читати далі »

Переглядів: 148 | Долучив: Dnister | Дата: 28.05.2021

ШАНОВНІ КРАЄЗНАВЦІ!


Івано-Франківська обласна організація національної Спілки краєзнавців України щиро вітає Вас з Всеукраїнським Днем краєзнавства. Засвідчуємо повагу і вдячність за Ваш безцінний внесок в історико-культурний поступ рідного краю і багаторічну плідну діяльність.
Ваша повсякденна праця, наукові та творчі надбання у краєзнавстві сприяють духовному піднесенню української нації, зростанню її самосвідомості, духовному збагаченню молодого покоління.
Нехай минуле закарбовується історичними незабутніми подіями, сьогодення – безцінними знахідками, а майбутнє подарує безліч вагомих краєзнавчих здобутків.
Зичимо Вам здоров’я, особистого щастя, благополуччя, нових досягнень у професійній діяльності ... Читати далі »

Переглядів: 134 | Долучив: Dnister | Дата: 28.05.2021










Пошук на сторінці
Статистика

Locations of visitors to this page
 
Кнопка сторінки

Івано-Франківська обласна організація НСКУ

 


Наші друзі







Відлуння віків Вишивка Оксани Чемеринської
 
©2010 - 24. 
Ідея, автор, збір і систематизація матеріалів - 
Почесний краєзнавець
України 
Андрій Чемеринський. 


Матеріали авторів розміщені виключно для популяризації та зацікавлення історією рідного краю. 
Висловлюємо подяку авторам за їхню нелегку працю! 
Через технічні можливості сторінки ми не можемо подати посилання (гіперлінк), проте вкажемо прізвище автора (або ресурс походження). 
Нашим завданням є збір масиву інформації з різних джерел - щоб зацікавлені особи мали можливість з нею працювати. Ряд інтернет - сторінок з часом втрачають свої попередні публікації, ми старатимемося їх зберегти на цьому ресурсі. 

Подання власних дописів та досліджень для розміщення на сторінці вітається.

Спілка та веб - сторінка не є власником авторських матеріалів, тільки популяризує їх для загальної обізнаності.

Офіційна позиція Спілки може бути відмінною від думки поданої в авторських матеріалах. 

Copyright MyCorp © 2024