Субота, 27.04.2024, 05:42:33

 
Меню сторінки
 
Анонси подій
 
Нові світлини

 
Важливі події

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

 
Календар новин
«  Грудень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
 
Архів новин
Головна » 2012 » Грудень » 6 » Звернення організаційного комітету
16:45:11
Звернення організаційного комітету
зі спорудження пам’ятника «Борцям за волю України» у м. Надвірна до жителів Надвірнянщини, громадських організацій, політичних партій, керівників підприємств, установ та організацій району

Шановні краяни!
Покоління наших попередників, наші діди та прадіди ішли важкою тернистою дорогою боротьби до здобуття Самостійної Соборної Української Держави.
Сьогодні нашим святим обов’язком є увіковічнити боротьбу та жертовність української нації за незалежність, щоб залишити майбутнім нащадкам символ пам’яті про боротьбу і славу наших предків, які полягли за волю і незалежність України, що стане доказом незнищенної історичної пам’яті та свідченням поваги до своєї історії нашого покоління для майбутніх поколінь.
Саме з цією метою у місті Надвірна на площі, що на вул. І. Мазепи (навпроти адмінбудинку податкової інспекції), розпочато спорудження пам’ятника «Борцям за волю України». На його спорудження потрібні чималі кошти. Тому організаційний комітет зі спорудження пам’ятника «Борцям за волю України» звертається до всіх небайдужих громадян Надвірнянщини, керівників приватних підприємств, керівників установ, організацій, громадських організацій та політичних партій, навчальних закладів, голів сільських та селищних рад своїм внеском долучитися до спорудження пам’ятника «Борцям за волю України» у м. Надвірна. Кошти можна перерахувати на спеціальний поточний рахунок №26006300744614 у Надвірнянській філії ПАТ «Державний ощадний банк України», МФО 336503, отримувач ГО «За спорудження пам’ятника «Борцям за волю України» з поміткою «Для спорудження пам’ятника «Борцям за волю України».
Організаційний комітет зі спорудження пам’ятника «Борцям за волю України» з метою належної організації збору коштів доводить до відома громадськості порядок збору коштів на спорудження цього пам’ятника, який обговорений та схвалений організаційним комітетом.
Для організації збору коштів на спорудження пам’ятника створена районна громадська організація «За спорудження пам’ятника «Борцям за волю України», головою якої обраний голова ради старійшин Надвірнянського району Михайло Петрович Мельничук. Основним завданням цієї громадської організації є збір коштів на спорудження пам’ятника.
Доводимо до відома жителів Надвірнянщини, керівників установ та організацій району, що листи-звернення про фінансову допомогу на залучення пожертв для спорудження пам’ятника «Борцям за волю України» у м. Надвірна будуть підписувати винятково співголови організаційного комітету та голова громадської організації «За спорудження пам’ятника «Борцям за волю України», які діятимуть за дорученням організаційного комітету.
Листи-звернення будуть видрукувані на відповідних номерних бланках з печаткою громадської організації «За спорудження пам’ятника «Борцям за волю України» та порядковими вихідними номерами, а реєстр таких звернень до керівників установ, підприємств та організацій буде погоджено на організаційному комітеті «За спорудження пам’ятника «Борцям за волю України».
Звертаємо увагу, що збиратимуть кошти на спорудження пам’ятника як шляхом перерахування на спеціальний рахунок, так і шляхом безпосереднього грошового внеску, шляхом внесення відповідного запису через його реєстрацію в книзі пожертв, в якій кожна особа, яка має намір долучитися до фінансової пожертви, повинна власноручно записати порядковий номер пожертви, свої прізвище, ім’я та по батькові, свою адресу проживання та суму пожертви прописом і підтвердити дані відомості власноручним підписом. До книги реєстру пожертв буде занесено пожертви, що надходитимуть від фізичних осіб, установ, організацій та підприємств шляхом перерахування на спеціальний рахунок із зазначенням установи, її керівника, працівників та суми внеску.
Книга пожертв буде прошнурована, з пронумерованими сторінками та мокрою печаткою громадської організації «За спорудження пам’ятника «Борцям за волю України» на кожній сторінці і знаходитиметься тільки в уповноважених осіб від організаційного комітету зі спорудження пам’ятника «Борцям за волю України» та громадської організації «За спорудження пам’ятника «Борцям за волю України». У кожен населений пункт району передадуть окрему книгу пожертв зі збору коштів, які в кінцевому результаті після завершення спорудження пам’ятника складуть єдину книгу реєстру жертводавців спорудження пам’ятника «Борцям за волю України» у м. Надвірна і будуть передані до Музею історії Надвірнянщини, як свідчення участі жителів краю у спорудженні пам’ятника для майбутніх поколінь.
Додатково з метою контролю збору пожертв весь список жертводавців із зазначенням суми внеску, прізвищами жителів по кожному населеному пункті, установи, підприємства та організації за їхньою згодою буде опубліковано у районній газеті «Народна Воля».
За дорученням організаційного комітету зі спорудження пам’ятника «Борцям за волю України» у м. Надвірна
співголовиоргкомітету:
Василь ПОПОВИЧ,
голова Надвірнянської районної ради,

Володимир КАЛІЧКО,
голова Надвірнянської районної державної адміністрації,

Зіновій АНДРІЙОВИЧ,
Надвірнянський міський голова,

Михайло МЕЛЬНИЧУК,
голова ГО «За спорудження пам’ятника «Борцям за волю України».
29 листопада 2012 року

Переглядів: 491 | Додав: Dnister









Пошук на сторінці
Статистика

Locations of visitors to this page
 
Кнопка сторінки

Івано-Франківська обласна організація НСКУ

 


Наші друзі







Відлуння віків Вишивка Оксани Чемеринської
 
©2010 - 24. 
Ідея, автор, збір і систематизація матеріалів - 
Почесний краєзнавець
України 
Андрій Чемеринський. 


Матеріали авторів розміщені виключно для популяризації та зацікавлення історією рідного краю. 
Висловлюємо подяку авторам за їхню нелегку працю! 
Через технічні можливості сторінки ми не можемо подати посилання (гіперлінк), проте вкажемо прізвище автора (або ресурс походження). 
Нашим завданням є збір масиву інформації з різних джерел - щоб зацікавлені особи мали можливість з нею працювати. Ряд інтернет - сторінок з часом втрачають свої попередні публікації, ми старатимемося їх зберегти на цьому ресурсі. 

Подання власних дописів та досліджень для розміщення на сторінці вітається.

Спілка та веб - сторінка не є власником авторських матеріалів, тільки популяризує їх для загальної обізнаності.

Офіційна позиція Спілки може бути відмінною від думки поданої в авторських матеріалах. 

Copyright MyCorp © 2024