Вівторок, 19.03.2024, 13:13:19

 
Меню сторінки
 
Анонси подій
 
Нові світлини

 
Важливі події

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

 
Календар новин
 
Архів новин
Головна » 2011 » Червень » 16
08-11 червня 2011 року начальник відділу з питань охорони культурної спадщини І. Панчишин взяв участь у черговому етапі у рамках проекту «Реабілітація культурної спадщини історичних міст» програми Ради Європи, який відбувався у м. Луцьк.
Відповідно до плану дій проекту «Реабілітація культурної спадщини історичних міст» на 2011 рік в рамках етапу «Діагностика» кожне з пілотних міст проекту має підготувати документ означений експертами як «Підготовчий технічний файл міста». У згаданому документі місцевими відповідальними технічними групами, що створюються в кожному місті-претенденті, буде викладено конкретну інформацію, яка використовуватиметься під час наступного етапу «Аналітичного». Суть пропонованих заходів полягає у компіляції і систематизації даних, які є в розпорядженні відповідних структурних підрозділів місцевих адміністрацій та органів самовряд ... Читати далі »
Переглядів: 528 | Долучив: Dnister | Дата: 16.06.2011

14 червня в Івано-Франківську відбулися урочистості з нагоди 120-ї річниці від дня народження засновника і провідника ОУН полковника Євгена Коновальця. Священики традиційних українських Церков освятили символічний камінь, встановлений на місці, де планують спорудити пам’ятник легендарному оунівцю (вул. Січових стрільців, 56). Відтак відбулося урочисте віче, у якому взяли участь колишні вояки УПА, представники обласної й міської влади та громадськість. На мітингу виступили голова обласної ради Олександр Сич, заступник голови ОДА Роман Iваницький, секретар Івано-Франківської міської ради Руслан Марцінків, голова Братства ОУН—УПА Карпатського краю Фотій Володимирський та ін., які в своїх виступах наголошували на значенні Євгена Коновальця для українського національного державотворення.
Знавець історії націоналістичного руху О.Сич зокрема підкреслив, що бе ... Читати далі »
Переглядів: 534 | Долучив: Dnister | Дата: 16.06.2011










Пошук на сторінці
Статистика

Locations of visitors to this page
 
Кнопка сторінки

Івано-Франківська обласна організація НСКУ

 


Наші друзі







Відлуння віків Вишивка Оксани Чемеринської
 
©2010 - 24. 
Ідея, автор, збір і систематизація матеріалів - 
Почесний краєзнавець
України 
Андрій Чемеринський. 


Матеріали авторів розміщені виключно для популяризації та зацікавлення історією рідного краю. 
Висловлюємо подяку авторам за їхню нелегку працю! 
Через технічні можливості сторінки ми не можемо подати посилання (гіперлінк), проте вкажемо прізвище автора (або ресурс походження). 
Нашим завданням є збір масиву інформації з різних джерел - щоб зацікавлені особи мали можливість з нею працювати. Ряд інтернет - сторінок з часом втрачають свої попередні публікації, ми старатимемося їх зберегти на цьому ресурсі. 

Подання власних дописів та досліджень для розміщення на сторінці вітається.

Спілка та веб - сторінка не є власником авторських матеріалів, тільки популяризує їх для загальної обізнаності.

Офіційна позиція Спілки може бути відмінною від думки поданої в авторських матеріалах. 

Copyright MyCorp © 2024