П`ятниця, 26.04.2024, 02:27:25

 
Меню сторінки
 
Анонси подій
 
Нові світлини

 
Важливі події

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

 
Календар новин
 
Архів новин
Головна » 2021 » Листопад » 5 » Про премію імені Володимира Полєка
15:17:12
Про премію імені Володимира Полєка

Розпорядження ОДА та обласної ради


Управління культури, національностей та релігій ОДА, від 02 листопада 2021 р. № 423/812-р


Про премію імені Володимира Полєка

Відповідно до розпорядження Івано-Франківської обласної державної адміністрації та Івано-Франківської обласної ради від 19.03.2010 № 157/42-р «Про премію імені Володимира Полєка» (зі змінами),на виконання пункту 8.4 підпрограми 8. «Комунікаційно-суспільна діяльність» Регіональної цільової програми «Культура Івано-Франківщини» на 2021 рік, затвердженої рішенням Івано-Франківської обласної ради від 25.09.2020 № 1566-37/2020, відповідно до протоколу постійної комісії Івано-Франківської обласної ради з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та інвестицій від 13.08.2021 № 13, з метою розвитку краєзнавства на Прикарпатті:

1. Затвердити рішення комісії про присудження обласної премії імені Володимира Полєка в галузі краєзнавства (додається).

2. Департаменту фінансів Івано-Франківської облдержадміністрації (І. Мацькевич) профінансувати управління культури, національностей та релігій Івано-Франківської облдержадміністрації (В. Федорак) на суму 30 000,00 (тридцять тисяч) гривень за рахунок коштів, передбачених в обласному бюджеті на проведення культурно-мистецьких заходів у 2021 році.

3. Управлінню культури, національностей та релігій Івано-Франківської облдержадміністрації (В. Федорак) профінансувати Навчально-методичний центр культури і туризму Прикарпаття (С. Панько) на суму 30 000,00 (тридцять тисяч) гривень згідно з кошторисом (додається).

4. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання розпорядження покласти на головного відповідального виконавця – управління культури, національностей та релігій Івано-Франківської облдержадміністрації (В. Федорак).

5. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації Б. Футерка та першого заступника голови Івано-Франківської обласної ради В. Гладія.

Голова обласної

державної адміністрації                        Світлана ОНИЩУК

Голова обласної ради                             Олександр СИЧ

 

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

розпорядження

Івано-Франківської облдержадміністрації

                та Івано-Франківської

                обласної ради

               від 02.11.2021 № 423/812-р

Рішення

комісії про присудження обласної премії імені Володимира Полєка

в галузі краєзнавства

Відповідно до розпорядження Івано-Франківської обласної державної адміністрації та Івано-Франківської обласної ради від 19.03.2010 № 157/42-р «Про премію імені Володимира Полєка» (зі змінами), враховуючи протокол засідання комісії з призначення обласної премії імені Володимира Полєка від 01.10.2021, присудити обласну премію імені Володимира Полєка в галузі краєзнавства:

ЛЕСІВУ Василю Петровичу – журналісту, редактору программ Обласного телебачення «Галичина», Заслуженому працівнику культури України, члену Національної спілки краєзнавців України;

СІРЕДЖУКУ Петру Степановичу – професору, доктору історичних наук, члену суспільно-культурного товариства «Гуцульщина» у Львові, автору численних краєзнавчих статей, книг та монографій;

ТКАЧУК Ярославі Юріївні – Заслуженій працівниці культури України, членкин і Національної спілки народних майстрів України, Національної спілки краєзнавців України, генеральній директорці Національного музею народного мистецтва Гуцульщини та Покуття ім. Й. Кобринського.

 

Заступник голови                                         Перший заступник

обласної державної                                       голови обласної ради,

адміністрації,                                                 співголова комісії

співголова комісії                                  

 

 Богдан ФУТЕРКО                                        Василь ГЛАДІЙ


Переглядів: 154 | Додав: Dnister









Пошук на сторінці
Статистика

Locations of visitors to this page
 
Кнопка сторінки

Івано-Франківська обласна організація НСКУ

 


Наші друзі







Відлуння віків Вишивка Оксани Чемеринської
 
©2010 - 24. 
Ідея, автор, збір і систематизація матеріалів - 
Почесний краєзнавець
України 
Андрій Чемеринський. 


Матеріали авторів розміщені виключно для популяризації та зацікавлення історією рідного краю. 
Висловлюємо подяку авторам за їхню нелегку працю! 
Через технічні можливості сторінки ми не можемо подати посилання (гіперлінк), проте вкажемо прізвище автора (або ресурс походження). 
Нашим завданням є збір масиву інформації з різних джерел - щоб зацікавлені особи мали можливість з нею працювати. Ряд інтернет - сторінок з часом втрачають свої попередні публікації, ми старатимемося їх зберегти на цьому ресурсі. 

Подання власних дописів та досліджень для розміщення на сторінці вітається.

Спілка та веб - сторінка не є власником авторських матеріалів, тільки популяризує їх для загальної обізнаності.

Офіційна позиція Спілки може бути відмінною від думки поданої в авторських матеріалах. 

Copyright MyCorp © 2024