Субота, 27.04.2024, 03:18:39

 
Меню сторінки
 
Анонси подій
 
Нові світлини

 
Важливі події

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

 
Календар новин
 
Архів новин
Головна » 2012 » Жовтень » 04
3 жовтня 2012 року в Регіональному туристично-інформаційному центрі відбулося засідання робочої групи з реалізації проекту «Мистецька палітра Прикарпаття».
Обговорено результати опитування майстринь народного декоративно-ужиткового мистецтва області щодо існуючих проблем, потреб та перспектив співпраці в галузі туризму. На разі робоча група розробляє для них навчальну програму, реалізація якої запланована на першу половину листопада 2012 року.
Результати опитування майстринь народного декоративно-ужиткового мистецтва у рамках проекту «Мистецька палітра Прикарпаття». Влітку 2012 року проведено опитування майстрів народного декоративно-ужиткового мистецтва Івано-Франківської області.
Метою дослідження є вивчення думки майстрів народно ... Читати далі »
Переглядів: 636 | Долучив: Dnister | Дата: 04.10.2012

Завдяки плідній співпраці Івано-Франківського обласного музею визвольної боротьби імені Степана Бандери та Івано-Франківської державної художньої школи, 26 вересня 2012 року в приміщенні музею-меморіалу «Дем’янів Лаз» відбулось урочисте відкриття та нагородження переможців виставки-конкурсу, присвяченої 73-й річниці з дня приєднання західноукраїнських земель до УРСР на тему: «Цей кривавий «золотий вересень» 1939». Переможцями конкурсу стали:
- в номінації «Композиція»: І місце – Генега Юлія (викладач Петранюк Ганна Ільківна), композиція «Пам’ятаємо…»; ІІ місце – Постранська Анна (викладач Петранюк Ганна Ільківна), композиція «1939 – Пам’ятаємо…»; ІІІ місце – Мутко Катерина (викладач Кардаш Назар Миколайович), композиція «1939 рік…».
- в номінації «Графіка»: І місце – Присяжнюк Вікторія (виклад ... Читати далі »
Переглядів: 557 | Долучив: Dnister | Дата: 04.10.2012

Боднарчук Петро Миколайович народився 7 червня 1958 року у селі Петрилів Тлумацького району Івано-Франківської області. Закінчив у 1984 році з відзнакою філологічний факультет Івано-Франківського педінституту, під час навчання в якому почав займатися краєзнавчою та науковою роботою під керівництвом викладача В.Т.Полєка. Напрацював ґрунтовне дослідження про педагога М.С. Кондрат та її родину із села Петрилів.
Перебуваючи на посаді директора Братишівської ЗОШ І-ІІ ст., активно поєднував педагогічну діяльність з краєзнавчо-пошуковою роботою: записав спогади від односельчан про вчительську діяльність дитячої поетеси Марійки Підгірянки та її чоловіка у селах Братишів та Антонівка, розпочав краєзнавчі розвідки про уродженців села підприємця і мецената Северина Снігуровича, професора Уманського с/г інституту Шкварука М.М., викладача Станіславської української гімназії ... Читати далі »
Переглядів: 702 | Долучив: Dnister | Дата: 04.10.2012










Пошук на сторінці
Статистика

Locations of visitors to this page
 
Кнопка сторінки

Івано-Франківська обласна організація НСКУ

 


Наші друзі







Відлуння віків Вишивка Оксани Чемеринської
 
©2010 - 24. 
Ідея, автор, збір і систематизація матеріалів - 
Почесний краєзнавець
України 
Андрій Чемеринський. 


Матеріали авторів розміщені виключно для популяризації та зацікавлення історією рідного краю. 
Висловлюємо подяку авторам за їхню нелегку працю! 
Через технічні можливості сторінки ми не можемо подати посилання (гіперлінк), проте вкажемо прізвище автора (або ресурс походження). 
Нашим завданням є збір масиву інформації з різних джерел - щоб зацікавлені особи мали можливість з нею працювати. Ряд інтернет - сторінок з часом втрачають свої попередні публікації, ми старатимемося їх зберегти на цьому ресурсі. 

Подання власних дописів та досліджень для розміщення на сторінці вітається.

Спілка та веб - сторінка не є власником авторських матеріалів, тільки популяризує їх для загальної обізнаності.

Офіційна позиція Спілки може бути відмінною від думки поданої в авторських матеріалах. 

Copyright MyCorp © 2024