Субота, 27.07.2024, 02:52:47

 
Меню сторінки
 
Анонси подій
 
Нові світлини

 
Важливі події

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

 
Календар новин
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
 
Архів новин
Головна » 2013 » Лютий » 22 » Про проектно-кошторисну документацію для пам`ятника «Борцям за волю України» у Надвірній
14:46:24
Про проектно-кошторисну документацію для пам`ятника «Борцям за волю України» у Надвірній
15 лютого відбулось робоче засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на кращу проектну пропозицію пам`ятника «Борцям за волю України» у Надвірній. У її роботі взяв участь автор проекту пам’ятника, заслужений діяч мистецтв України Василь Гурмак. Серед питань, винесених на розгляд комісії, особливу увагу зосередили на питанні стану виготовлення проектно-кошторисної документації на спорудження пам’ятника.
За дорученням організаційного комітету та конкурсної комісії протягом січня цього року підготовлено містобудівні умови та обмеження на будівництво пам’ятника та план-схему розташування пам’ятника, яка погоджена з відповідними технічними службами – Надвірнянським управлінням з експлуатації газового господарства, філією ПАТ «Прикарпаттяобленерго» Надвірнянський район електричних мереж, КП «Надвірнянський водоканал» та службою телекомунікаційних послуг у Надвірнянському районі.
Під час розгляду підготовленої документації члени конкурсної комісії висловили окремі зауваження в. о. міського архітектора Богданові Зінику. Зокрема, вказали на необхідність додатково нанести червоні лінії та зони регулювання забудови на плані-схемі розташування пам’ятника. Вказану документацію в. о. міського архітектора Богданові Зінику з доопрацюванням рекомендовано передати автору Василеві Гурмаку до 22 лютого ц. р.
Автор проекту Василь Гурмак поінформував членів конкурсної комісії, що протягом січня група фахівців працювала над проектно-кошторисною документацією. Зокрема, він ознайомив із технічним рішенням щодо подушки під пам’ятник, представив робоче креслення подушки та постаменту для пам’ятника, яке знайшло підтримку членів конкурсної комісії.
Конкурсна комісія запропонувала автору проекту Василеві Гурмаку до кінця березня ц. р. надати орієнтовну кошторисну вартість спорудження пам’ятника із письмовим обґрунтуванням, представивши її на наступне засідання конкурсної комісії, яке заплановано провести наприкінці березня.
Вл. інф.

Переглядів: 530 | Додав: Dnister









Пошук на сторінці
Статистика

Locations of visitors to this page
 
Кнопка сторінки

Івано-Франківська обласна організація НСКУ

 


Наші друзі







Відлуння віків Вишивка Оксани Чемеринської
 
©2010 - 24. 
Ідея, автор, збір і систематизація матеріалів - 
Почесний краєзнавець
України 
Андрій Чемеринський. 


Матеріали авторів розміщені виключно для популяризації та зацікавлення історією рідного краю. 
Висловлюємо подяку авторам за їхню нелегку працю! 
Через технічні можливості сторінки ми не можемо подати посилання (гіперлінк), проте вкажемо прізвище автора (або ресурс походження). 
Нашим завданням є збір масиву інформації з різних джерел - щоб зацікавлені особи мали можливість з нею працювати. Ряд інтернет - сторінок з часом втрачають свої попередні публікації, ми старатимемося їх зберегти на цьому ресурсі. 

Подання власних дописів та досліджень для розміщення на сторінці вітається.

Спілка та веб - сторінка не є власником авторських матеріалів, тільки популяризує їх для загальної обізнаності.

Офіційна позиція Спілки може бути відмінною від думки поданої в авторських матеріалах. 

Copyright MyCorp © 2024