Середа, 24.04.2024, 19:09:08

 
Меню сторінки
 
Анонси подій
 
Нові світлини

 
Важливі події

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

 
Календар новин
«  Вересень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
 
Архів новин
Головна » 2011 » Вересень » 14 » Затримано зловмисника, котрий намагався обікрасти шкільний музей
18:43:43
Затримано зловмисника, котрий намагався обікрасти шкільний музей
У селищі Обертин Тлумацького району на Івано-Франківщині на місці скоєння злочину працівники міліції затримали місцевого мешканця, котрий намагався обікрасти шкільний музей.
Пізно ввечері у Тлумацький райвідділ міліції хтось анонімно зателефонував на лінію «102» і повідомив про те, що в приміщенні школи нишпорить невідомий. Першим прибув до місця події дільничний інспектор міліції Сергій Галушка, котрий проживає в цьому селі. Дорогою він зателефонував іншому дільничному Ігорю Дерпаку, відтак офіцери самотужки організували блокування шкільної території. Тим часом прибув наряд міліції з райвідділу. Було встановлено, що невідомий проник всередину приміщення, розбивши вікно.
Надалі у присутності директора школи працівники міліції обстежили усі закутки приміщення і таким чином, як кажуть, застукали зловмисника безпосередньо на місці скоєння злочину і з викраденими речами. Як з’ясувалося, 24-річного місцевого мешканця привабив шкільний музей. Саме звідти він поцупив декілька картин та статуеток. Коли ж з цими експонатами хотів покинути школу, то помітив працівника міліції. Зловмисник заховався в одному з незачинених класів, сподіваючись, що його не помітять.
Зараз він притягується до кримінальної відповідальності за скоєння злочину, передбаченого ч. 3 статті 185 Кримінального кодексу України («Крадіжка»). До речі, минуло лише два місяці після того, як цей громадяни звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за аналогічні майнові посягання. Як зазначили у Центрі громадських зв’язків УМВС, міліція вдячна невідомому чоловіку, який проявив високу громадянську позицію і повідомив черговому про свої підозри.

Переглядів: 604 | Додав: limnytcja









Пошук на сторінці
Статистика

Locations of visitors to this page
 
Кнопка сторінки

Івано-Франківська обласна організація НСКУ

 


Наші друзі







Відлуння віків Вишивка Оксани Чемеринської
 
©2010 - 24. 
Ідея, автор, збір і систематизація матеріалів - 
Почесний краєзнавець
України 
Андрій Чемеринський. 


Матеріали авторів розміщені виключно для популяризації та зацікавлення історією рідного краю. 
Висловлюємо подяку авторам за їхню нелегку працю! 
Через технічні можливості сторінки ми не можемо подати посилання (гіперлінк), проте вкажемо прізвище автора (або ресурс походження). 
Нашим завданням є збір масиву інформації з різних джерел - щоб зацікавлені особи мали можливість з нею працювати. Ряд інтернет - сторінок з часом втрачають свої попередні публікації, ми старатимемося їх зберегти на цьому ресурсі. 

Подання власних дописів та досліджень для розміщення на сторінці вітається.

Спілка та веб - сторінка не є власником авторських матеріалів, тільки популяризує їх для загальної обізнаності.

Офіційна позиція Спілки може бути відмінною від думки поданої в авторських матеріалах. 

Copyright MyCorp © 2024