Понеділок, 16.09.2024, 20:51:58

 
Меню сторінки
 
Анонси подій
 
Нові світлини

 
Важливі події

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

 
Календар новин
«  Липень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
 
Архів новин
Головна » 2024 » Липень » 30 » Про демонтаж (перенесення) пам’ятних знаків та пам’ятників на території Івано-Франківської області
08:25:22
Про демонтаж (перенесення) пам’ятних знаків та пам’ятників на території Івано-Франківської області

РОЗПОРЯДЖЕННЯ ОДА

від 26 липня 2024 р. № 339

Про демонтаж (перенесення) пам’ятних знаків та пам’ятників на території Івано-Франківської області

Про демонтаж (перенесення) 

пам’ятних знаків та пам’ятників

на території Івано-Франківської області

Відповідно до законів України «Про місцеві державні адміністрації», «Про правовий режим воєнного стану», «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії», «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки», указів Президента України від 24.02.2022 № 68/2022 «Про утворення військових адміністрацій» та від 24.02.2022 № 64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні», затвердженого Законом України від 24.02.2022 № 2102-ІХ (зі змінами), з метою засудження російської імперської політики, комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні, заборони пропаганди їхньої символіки:

1. Головам районних державних адміністрацій – начальникам районних військових адміністрацій Івано-Франківської області спільно з органами місцевого самоврядування, підприємствами, установами, організаціями незалежно від форми власності:

1.1. Забезпечити здійснення у встановленому законодавством порядку до 27.08.2024 демонтаж (перенесення) з публічного простору пам’ятників та пам’ятних знаків, які підпадають під дію законів України «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії» та «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки», зазначених у додатку до цього розпорядження.

1.2. Інформацію про виконання пункту 1.1. цього розпорядження подати головному відповідальному виконавцю – управлінню інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Івано-Франківської обласної державної адміністрації (І. Лакіза) до 30.08.2024.

2. Головному управлінню Національної поліції в Івано-Франківській області (С. Безпалько) забезпечити дотримання громадського порядку під час здійснення демонтажу (перенесення) пам’ятників та пам’ятних знаків.

3. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання розпорядження покласти на головного відповідального виконавця – управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Івано-Франківської обласної державної адміністрації (І. Лакіза).

4. Головному відповідальному виконавцю здійснити узагальнення наданої інформації та інформувати керівництво Івано-Франківської обласної державної (військової) адміністрації до 16.09.2024.

5. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTO) Б. Футерка.

Голова обласної державної   
адміністрації – начальник
обласної військової адміністрації                                                                                                             Світлана ОНИЩУК

 

Перелік об'єктів:

https://ifoonsku.ucoz.ua/Dokumentacija/Demontazh.docx


Переглядів: 25 | Додав: Dnister









Пошук на сторінці
Статистика

Locations of visitors to this page
 
Кнопка сторінки

Івано-Франківська обласна організація НСКУ

 


Наші друзі







Відлуння віків Вишивка Оксани Чемеринської
 
©2010 - 24. 
Ідея, автор, збір і систематизація матеріалів - 
Почесний краєзнавець
України 
Андрій Чемеринський. 


Матеріали авторів розміщені виключно для популяризації та зацікавлення історією рідного краю. 
Висловлюємо подяку авторам за їхню нелегку працю! 
Через технічні можливості сторінки ми не можемо подати посилання (гіперлінк), проте вкажемо прізвище автора (або ресурс походження). 
Нашим завданням є збір масиву інформації з різних джерел - щоб зацікавлені особи мали можливість з нею працювати. Ряд інтернет - сторінок з часом втрачають свої попередні публікації, ми старатимемося їх зберегти на цьому ресурсі. 

Подання власних дописів та досліджень для розміщення на сторінці вітається.

Спілка та веб - сторінка не є власником авторських матеріалів, тільки популяризує їх для загальної обізнаності.

Офіційна позиція Спілки може бути відмінною від думки поданої в авторських матеріалах. 

Copyright MyCorp © 2024