Субота, 27.07.2024, 02:02:25

 
Меню сторінки
 
Анонси подій
 
Нові світлини

 
Важливі події

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

 
Календар новин
 
Архів новин
Головна » 2012 » Березень » 5 » Соловей поїде до Бахматюка домовлятись про палац Потоцьких?
14:02:48
Соловей поїде до Бахматюка домовлятись про палац Потоцьких?
Голова фракції «УДАР-Громадський форум» Юрій Соловей сьогодні скликав прес-конференцію з метою пояснити, чому він не здав гроші на ремонт брами палацу Потоцьких. За його словами, на момент збору коштів депутати не були поінформовані, що брама перебуває у власності Олега Бахматюка.
Сам Юрій Соловей знав, що палац належить Бахматюку, однак про браму навіть не здогадувався. Він стверджує: навіть уявити собі не міг, що секретар міськради може вийти з такою ініціативою як збір коштів на ремонт чужої власності. Тим більше, що жодних правових підстав для цього немає.
«Нічого іншого як оголосити прізвища депутатів, що не здали кошти, секретар міськради не міг придумати», - обурений Соловей. Сам він вже декілька разів дзвонив Руслану Марцінківу, аби повідомити, що гроші передасть на браму лише тоді, коли вона перебуватиме у власності міста. Збір коштів політик називає політичним моментом. На його думку, вистачить декількох роботяг, які ту браму підфарбують, а «якщо сьогодні фінансувати Бахматюка, то завтра дійдемо до ручки».
Однак й спричиняти занепад брами палацу Потоцький Юрій Соловей теж не хоче. Він переконаний, що потрібно поїхати до Бахматюка і домовлятись не лише про браму, а й про палац, де пізніше можна було б зробити навіть Художній музей. «Ударівець» запевняє, що готовий їхати до Олега Бахматюка, якщо ніхто більше за це не візьметься. «Доки я не займусь якимось процесом, нічого в місті не вирішується», - переконаний Юрій Соловей.
Натомість кошти протягом місяця він обіцяє передати хворим дітям. Всі кошти представники фракції «УДАР-ГФ» виділять з власної кишені, а не з депутатського фонду.

Переглядів: 735 | Додав: Dnister









Пошук на сторінці
Статистика

Locations of visitors to this page
 
Кнопка сторінки

Івано-Франківська обласна організація НСКУ

 


Наші друзі







Відлуння віків Вишивка Оксани Чемеринської
 
©2010 - 24. 
Ідея, автор, збір і систематизація матеріалів - 
Почесний краєзнавець
України 
Андрій Чемеринський. 


Матеріали авторів розміщені виключно для популяризації та зацікавлення історією рідного краю. 
Висловлюємо подяку авторам за їхню нелегку працю! 
Через технічні можливості сторінки ми не можемо подати посилання (гіперлінк), проте вкажемо прізвище автора (або ресурс походження). 
Нашим завданням є збір масиву інформації з різних джерел - щоб зацікавлені особи мали можливість з нею працювати. Ряд інтернет - сторінок з часом втрачають свої попередні публікації, ми старатимемося їх зберегти на цьому ресурсі. 

Подання власних дописів та досліджень для розміщення на сторінці вітається.

Спілка та веб - сторінка не є власником авторських матеріалів, тільки популяризує їх для загальної обізнаності.

Офіційна позиція Спілки може бути відмінною від думки поданої в авторських матеріалах. 

Copyright MyCorp © 2024