Вівторок, 19.03.2024, 11:30:09

 
Меню сторінки
 
Анонси подій
 
Нові світлини

 
Важливі події

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

 
Календар новин
 
Архів новин
Головна » 2011 » Листопад » 10 » Видано монографію „350 років крокує в історії місто Івана Франка" професора Володимира Грабовецького
17:14:02
Видано монографію „350 років крокує в історії місто Івана Франка" професора Володимира Грабовецького
Це видання є першою, свого роду, ластівкою до ювілею нашого міста, яке готується широко відзначити цю незабутню історичну дату.
В монографії „350 років крокує в історії місто Івана Франка" професор Володимир Грабовецький узагальнює свій вклад в дослідження історії та культури міста в межиріччі Бистриць та подає зміст всіх своїх попередніх видань з урбаністичної проблематики. 
В книгу ввійшли матеріали про внесок науковця в організацію відомого сьогодні Івано-Франківського державного історико-меморіального музею Олекси Довбуша, а також про створений ним музей кафедри історії України Інституту історії і політології Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника - єдиний на сьогодні серед університетських кафедр України.
Тепле слово про автора написав у передмові до видання голова міста Івано-Франківська Віктор Анушкевичус: „Ми мусимо знати свою історію, тому що ті, хто не знає свого минулого, не вартий майбутнього. І в цьому контексті Володимир Васильович Грабовецький для міста Івано-Франківська, для Прикарпатського краю, для історичної науки, зробив величезний вклад".
Нове видання невтомного дослідника і літописця історії України і Прикарпаття, без сумніву, збагатить нашу українську національну історіографію.
Запрошуємо детальніше познайомитися з книгою „350 років крокує в історії місто Івана Франка" з „Авторського книжкового фонду академіка Володимира Грабовецького" в обласній універсальній науковій бібліотеці ім. І. Франка.

Переглядів: 506 | Додав: Dnister









Пошук на сторінці
Статистика

Locations of visitors to this page
 
Кнопка сторінки

Івано-Франківська обласна організація НСКУ

 


Наші друзі







Відлуння віків Вишивка Оксани Чемеринської
 
©2010 - 24. 
Ідея, автор, збір і систематизація матеріалів - 
Почесний краєзнавець
України 
Андрій Чемеринський. 


Матеріали авторів розміщені виключно для популяризації та зацікавлення історією рідного краю. 
Висловлюємо подяку авторам за їхню нелегку працю! 
Через технічні можливості сторінки ми не можемо подати посилання (гіперлінк), проте вкажемо прізвище автора (або ресурс походження). 
Нашим завданням є збір масиву інформації з різних джерел - щоб зацікавлені особи мали можливість з нею працювати. Ряд інтернет - сторінок з часом втрачають свої попередні публікації, ми старатимемося їх зберегти на цьому ресурсі. 

Подання власних дописів та досліджень для розміщення на сторінці вітається.

Спілка та веб - сторінка не є власником авторських матеріалів, тільки популяризує їх для загальної обізнаності.

Офіційна позиція Спілки може бути відмінною від думки поданої в авторських матеріалах. 

Copyright MyCorp © 2024